Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska první hodinky, které jsem kdy nosil. Titanový quartzky se safírem. Když jsem je dostal, myslel jsem, že mají ecodrive…úplně se mi zastavilo srdce, když mi poprvé došla baterka 😄 hodinky, které už moc nenosím, ale nikdy se jich nezbavím!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak tenhle mimozemský design pouzdra je pro mě absolutně mimo. Byť uvnitř kvalitní, navic z titanu a safír ale Citizen svého času právě z titanu dělal hrozný obludnosti, kolega měl jedny Eco drive titanium taky na integrovaném tahu. A za mě teda ne i když musím uznat, že byly extrémně pohodlné.

Odesláno

Náhodou jsou parádní. Mě se právě tyhle skládané pouzdra líbí. Žádná nuda.  Z pohledu dnešního designu trochu retro, ale to já rád!

Pěkné osvěžení!

Odesláno

Retro! To je ono! 🙂 Každopádně díky za podporu!

Mně se teď líbí Citizeny Tsuyosa s integrovaným náramkem...to je taky takový retro, ale v moderním kabátu - nemáte je někdo, že byste posdíleli fotky a zkušenosti?

Odesláno (upraveno)

Tsuyosa jsou poslední dobou nejhezčí Citizeny. Styl 70's podobně jako Tissot PRX, sám mám Seiko 5 podobného tvaru jen s tahem s rovnými endlinky. Správně kulatohranaté pouzdro.  Všechno jsou to moc pěkné hodinky. Já když viděl, že to zase přichází do módy, vytáh jsem ze šuplíku rozbité pětky a dostaly go. I když, že by někdy tahle klasika vyšla z módy se moc říct asi nedá. Citizeny nemám žádné, dřív jsem zvažoval SKX nebo fugu, vyhrály SKX, když teď Citizen tak jedině tsuyosa.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odesláno (upraveno)

Má ich tu @Toblin v žltej variante, ja na ne čakám už mesiac a mesiac ešte čakať budem, ale za tie prachy sú to myslím skvelé hravé hodinky 🙂

Upraveno uživatelem Campino
Odesláno

Hodinky jsou to opravdu moc pěkný. I ty Tvoje zelený :)

Akorát se musím držet na uzdě, mám vyhlédnuto pár jiných a vloni jsem si dal závazek, že si nemůžu kupovat všechno, co se mi líbí.

Odesláno

Nějak to tu je dlouho bez příspěvku, tak tedy můj nový přírůstek. Nejlevnější automaty široko daleko, ale líbí se mi ten ciferník.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...