FrantisekKlm Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Dneska první hodinky, které jsem kdy nosil. Titanový quartzky se safírem. Když jsem je dostal, myslel jsem, že mají ecodrive…úplně se mi zastavilo srdce, když mi poprvé došla baterka hodinky, které už moc nenosím, ale nikdy se jich nezbavím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Tak tenhle mimozemský design pouzdra je pro mě absolutně mimo. Byť uvnitř kvalitní, navic z titanu a safír ale Citizen svého času právě z titanu dělal hrozný obludnosti, kolega měl jedny Eco drive titanium taky na integrovaném tahu. A za mě teda ne i když musím uznat, že byly extrémně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 @Jiří Sedlák musím Ti dát za pravdu, že to žádné krásky opravdu nejsou. Ale před 16 lety, když jsem je dostal, jsem myslel, že to budou jediné hodinky na celý život a toho času sbíraly i mnoho komplimentů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Náhodou jsou parádní. Mě se právě tyhle skládané pouzdra líbí. Žádná nuda. Z pohledu dnešního designu trochu retro, ale to já rád! Pěkné osvěžení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Retro! To je ono! Každopádně díky za podporu! Mně se teď líbí Citizeny Tsuyosa s integrovaným náramkem...to je taky takový retro, ale v moderním kabátu - nemáte je někdo, že byste posdíleli fotky a zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 (upraveno) Tsuyosa jsou poslední dobou nejhezčí Citizeny. Styl 70's podobně jako Tissot PRX, sám mám Seiko 5 podobného tvaru jen s tahem s rovnými endlinky. Správně kulatohranaté pouzdro. Všechno jsou to moc pěkné hodinky. Já když viděl, že to zase přichází do módy, vytáh jsem ze šuplíku rozbité pětky a dostaly go. I když, že by někdy tahle klasika vyšla z módy se moc říct asi nedá. Citizeny nemám žádné, dřív jsem zvažoval SKX nebo fugu, vyhrály SKX, když teď Citizen tak jedině tsuyosa. Upraveno 17. ledna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 (upraveno) Má ich tu @Toblin v žltej variante, ja na ne čakám už mesiac a mesiac ešte čakať budem, ale za tie prachy sú to myslím skvelé hravé hodinky Upraveno 17. ledna 2023 uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Ohledně Tsuyosa doporučuji shlédnout nějaká videa na YouTube. Jinak klidně SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Jedny zelené mam v prodejnim vlákně, kdyby někdo měl zájem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Hodinky jsou to opravdu moc pěkný. I ty Tvoje zelený Akorát se musím držet na uzdě, mám vyhlédnuto pár jiných a vloni jsem si dal závazek, že si nemůžu kupovat všechno, co se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Mám je tři týdny a ještě jsem je nesundal z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Nove oblubene hodinky Challenge diver / Fujitsubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Na parachute strap zatím nejpohodlnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Nějak to tu je dlouho bez příspěvku, tak tedy můj nový přírůstek. Nejlevnější automaty široko daleko, ale líbí se mi ten ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 @cityfly Pěkný foto i hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 3 minutami, Toblin napsal: @cityfly Pěkný foto i hodinky! To bolo rýchle:-). Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Totalne super. Odkedy som ich vcera u teba videl vo vedlajsom vlakne, tak mi nedaju pokoj. Kedze Obcan ide trochu mimo mna, aka je to presna referencia? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Tieto sú AQ4100-14L, ale môžeš si vybrať zo 4 verzií (limitka 4x250 ks) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se