zbuddy Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Pokud se nemýlím, tak mají stopky do 12 hodiny, že? Můžeš mi připomenout typ, prosím, abych se na ně rychle mohl podívat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Až budu na compu tak ti to tu napisu. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Dneska tyto a asi na dlouho mé EDC.Made in Japan.V ČR nedostupné.Jinak velice pěkný a do detailu udělaný pilotky.Mesh je rovněž parádní a netahá chlupy.Zlaté pokovení je dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Mně se na tomto typu líbí ta skrytá spona pod pseudomeshem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Jo ten mesh je super.Ale v te zlaté jsou jakoby opticky větší.Hodne velký cibule a asi ne pro kazdýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Pokud se nemýlím, tak mají stopky do 12 hodiny, že? Můžeš mi připomenout typ, prosím, abych se na ně rychle mohl podívat? Je to tento typ Citizen Eco-drive Promaster E210 -T006400 Titanium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Už jsem si to našel, nicméně děkuji za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 tez mam dvoje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Dnes takto....potapkovoImage1461306175.557670.jpgjsou prostě super,mám je na seznamu jak se nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 dnes..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Paradni retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Dneska při pauze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 dnes do oběda tyhle obledkovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Detail spony a meshe.Co se mi moc líbí že mesh,je zlacen i zevnitř.Což jsem neviděl ani u tech nejdražších AM tahů.Líbí se mi čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 ..som tu dlho nebol aj ked Citizeny nosim casto. pozeram ze tu mate pekne kusky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 V posledni dobe tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 ..som tu dlho nebol aj ked Citizeny nosim casto. pozeram ze tu mate pekne kusky.JP3020....su podla mna TOP...skus ich este na gume s tou paradnou tabulkou N.D. limitov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 ja dnes tyto: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 ja dnes tyto: Sent from my iPhone using TapatalkMoc pěkné! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek007 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Tak konečně se můžu taky pochlubit ... @phone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se