Ruiz.aw Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Dnes jsem si je byl vyzkoušet ..... Sedí jak prdel na hrnec 1
Delapancha Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Nosil sem je snad dva roky v kuse. Poslední měsíc si odpočinuly, jelikož přišel nový kousek, slim turtle. Co se pohodlnosti týče při nošení se jim vyrovnají. Sou přece jen lehčí a ala president náramek je na ruce fakt pohodlný. Rozdíl je i v kombinaci povrchových úprav. Lesk s brusem jim dodávají šmrnc.
Lucky Lucaso Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Ten je od mistniho clena @Hans Gruber Mel jeste olivu a prodaval je celkem dlouho. Kde je kupoval netusim.
Hans Gruber Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 1 hodinou, Hans99 napsal: Super barva řemenu . Odkud je ? https://cnswatchbands.com/products/marine-nationale-strap-mustard-yellow
Lucky Lucaso Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Aktualizace piv. Koralku to pocitat zatim neumi
Hans99 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Díky moc. Teď jsem od tama bral jednu pryž a dva “fabriky” a za mě naprosto v poho.
Lucky Lucaso Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června (upraveno) Kdyz ted koukam na tu produktovku... Snazil jsem se to nahodit taky tak, ale stalo to za houno. Tak jsem to otocil a je to o 100% lepsi. Asi zalezi podle tvaru zapesti.... Upraveno 27. června uživatelem Lucky Lucaso
Pepino777 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 52 minutami, Lucky Lucaso napsal: Aktualizace piv. Koralku to pocitat zatim neumi Umi, malej panak je pul hodky a velkej je cela. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se