Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

Kdyby chtěl někdo srovnání....

To je super. ALTICHRONa už mám a Aqualandy jsou další na řadě. Ale ty s modrou ručičkou.

Na ALTICHRONa doporučuju vyměnit gumu. Ta originální je dost úzká. Už jsem tu někde dával fotky na jiných páscích. Je to mnohem lepší.

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je super. ALTICHRONa už mám a Aqualandy jsou další na řadě. Ale ty s modrou ručičkou.

Na ALTICHRONa doporučuju vyměnit gumu. Ta originální je dost úzká. Už jsem tu někde dával fotky na jiných páscích. Je to mnohem lepší.

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

Je fakt ze když mám teď srovnání tak jsou oba pásky dost odlišné. Ale zase s tím na Altichronech se lépe pracuje,zase min drží tam kde má. Musím říct ze já chci teď hlavně nový Altichron 2 a pak možná Aqualand v bronzu.

Odkaz ke komentáři

Ta posledni fotka je pekna :-), budes je pouzivat pri potapeni jako zavazi?:-).

Gratuluju k novemu kousku, tu lunetu bych si jeste promyslel- osobne se mi to libi tak, jak je to ted. Ale tu oranz gumu jednoznacne ano, na tve ruce (promin mi to) se to uz ztrati, i tak je to masakr, na leto ale paradni kombinace.

Odkaz ke komentáři

Ta posledni fotka je pekna :-), budes je pouzivat pri potapeni jako zavazi?:-).

Gratuluju k novemu kousku, tu lunetu bych si jeste promyslel- osobne se mi to libi tak, jak je to ted. Ale tu oranz gumu jednoznacne ano, na tve ruce (promin mi to) se to uz ztrati, i tak je to masakr, na leto ale paradni kombinace.

Máš pravdu že je asi nechám jen vyčistit a seřídit ale nebudu nic měnit kromě pásku... Jde o to že od tebe mám Fortis bíle a svoje oranžové jsem si koupil znovu a nechci mít tolik stejných pásků....Ale oranžová by jim fakt sedla!!!

Odkaz ke komentáři

Taková malá rodinná zápůjčka ale musím říct že bych si na ně zvyknul

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Vzpomínka...na oblekovky s nekonečným kalendářem s titanu na kůži...super a za ti cenu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...