Kotlick Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Kdyby chtěl někdo srovnání....To je super. ALTICHRONa už mám a Aqualandy jsou další na řadě. Ale ty s modrou ručičkou.Na ALTICHRONa doporučuju vyměnit gumu. Ta originální je dost úzká. Už jsem tu někde dával fotky na jiných páscích. Je to mnohem lepší. Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Lumi...Lumi luxusní. Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Dneska sem si koupil i svoje hovado....a je to kus železa...!parádní kousek,gratulace Taky je mám v merku, jen v jiné verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 To je super. ALTICHRONa už mám a Aqualandy jsou další na řadě. Ale ty s modrou ručičkou.Na ALTICHRONa doporučuju vyměnit gumu. Ta originální je dost úzká. Už jsem tu někde dával fotky na jiných páscích. Je to mnohem lepší. Odesláno z mého M2 pomocí TapatalkJe fakt ze když mám teď srovnání tak jsou oba pásky dost odlišné. Ale zase s tím na Altichronech se lépe pracuje,zase min drží tam kde má. Musím říct ze já chci teď hlavně nový Altichron 2 a pak možná Aqualand v bronzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 A přemýšlím ze jim nadelim tu černou lunetu...a možná oranžový pasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Ta posledni fotka je pekna :-), budes je pouzivat pri potapeni jako zavazi?:-).Gratuluju k novemu kousku, tu lunetu bych si jeste promyslel- osobne se mi to libi tak, jak je to ted. Ale tu oranz gumu jednoznacne ano, na tve ruce (promin mi to) se to uz ztrati, i tak je to masakr, na leto ale paradni kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Mám pocit, že nikdy nepřestane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Mám pocit, že nikdy nepřestane.Vypadají vážně super...a i když setrim na Omega PO tak tyhle by pro mě byli taky varianta a ještě by zbylo na 2-3 další Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ta posledni fotka je pekna :-), budes je pouzivat pri potapeni jako zavazi?:-).Gratuluju k novemu kousku, tu lunetu bych si jeste promyslel- osobne se mi to libi tak, jak je to ted. Ale tu oranz gumu jednoznacne ano, na tve ruce (promin mi to) se to uz ztrati, i tak je to masakr, na leto ale paradni kombinace.Máš pravdu že je asi nechám jen vyčistit a seřídit ale nebudu nic měnit kromě pásku... Jde o to že od tebe mám Fortis bíle a svoje oranžové jsem si koupil znovu a nechci mít tolik stejných pásků....Ale oranžová by jim fakt sedla!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Taková malá rodinná zápůjčka ale musím říct že bych si na ně zvyknul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Vzpomínka...na oblekovky s nekonečným kalendářem s titanu na kůži...super a za ti cenu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Pánové omlouvám se zas platnou kvalitu fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 7. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Sobota....Citizen Aqualand a v neděli na hory beru Altichron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 8. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Moje nejčastější.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 8. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Lumi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 (upraveno) NY2300 a nove nato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2017 uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 (upraveno) NY2300 a nove natoIMG_20171011_155334.jpgVelico podarena kombinacia! Upraveno 11. října 2017 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 11. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 NY2300 a nove natoIMG_20171011_155334.jpgZa mě super ladí a kdyby ten NATO nezářil novotou vypadá jako by ho k tomu prodávali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Za mě super ladí a kdyby ten NATO nezářil novotou vypadá jako by ho k tomu prodávali. jojo, to sa časom vyrieši ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Nevadí, když jsou na větvi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se