jurryk Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Klasika a nebýt z toho na větvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Moje nejčastější....Ahoj, jak jsi s tímhle JY 80-35 spokojený - nejsou moc náchylný na oděr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Citizen 9415 eco drive - radio controlled v Titanu s budickem + moznost dalsich 2 cas.pasem tzn. 3x nezavisly cas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Ecozilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Já dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Ecozilla Ty sou nádherný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 na světle jdou do tmavomodra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 uz skoro rok jim vybiram nakej remen, na te gume je to utrpeni, takze se na ruku moc nedostanou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jsou pěkný, dej je na hadrák a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dal bych je na festovni Mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Na natu jsem je prave mel a jak jsou tezky a vysoky tak maji na malym zapesti tendenci se kyvat a neni to moc pohodlny, mel jsem je i na kuzi, ale vypada to proste u diveru blbe.Ten mesh je super, uz jsem o nem uvazoval, ale uplne jsem na to zapomnel, dik za pripomenuti neco jako tohle: https://uhrforum.de/attachments/436235d1339267876-24-7-diver-gesucht-citizen_ny2300_15_c.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Přesně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Drtivou většinu dní v práci jsem s těmato. Bohužel origo kožený řemen už dosluhuje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baron_Samedi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 CITIZEN AS4025-08E Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabit1 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Citizen Titanium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Moje nové Citizenky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Gratulujem Btw. ako ti sedí kovový remienok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Děkuji :-) Řemínek sedí dobře, byl zkrácen o 3 články a je na mé 18cm zápěstí akorát.Jsou to hodinky s největším (43mm) průměrem co mám, tak je to celkem nezvyk, až si říkám zda nejsou na mě velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Ja mám zápästie cca. 16,5cm a zdajú sa mi na hrane, u teba je to podľa mňa OK. Ono ten malý L2L robí divy. Ale ak by som si kupoval ďalšie hodinky určite by som šiel nižšie, aby bol L2L do 45mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se