VENDO Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 aby z toho nebolo ovocie;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Přidávám BN2021 na tahu ve 2 variantách.Připevněno přes adaptéry suppaparts. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 tvl to je pekny popolnik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 To uz by se dalo povazovat za nezakone noseni zbrane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Tak mám něco i v dětských velikostech, AT9030 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Mám teď ANA-DIGI období, tak jsem vytáhl tyhle skorovintážky C401. Už jsme spolu něco zažili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 (upraveno) Mám teď ANA-DIGI období, tak jsem vytáhl tyhle skorovintážky C401. Už jsme spolu něco zažili...Tak ten model vidím poprvé, nicméně je parádní. Předpokládám, že pouzdro, dýnko i tah jsou komplet stainless steel. Upraveno 1. února 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Tak ten model vidím poprvé, nicméně je parádní. Předpokládám, že pouzdro, dýnko i tah jsou komplet stainless steel.Ahoj, jo vše je původní originál v nerezu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adikmi Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Moc pěkné. Toto je černá, nebo modrá verze ? Nějak to z tohoto úhlu nerozeznám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Nepříliš často vídaný kousek s perpetual kalendářem a měsíční fází. Parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Dík. Ženil jsem se v nich takže je asi nikdy neprodám z nostalgických důvodůBTW baterie jede už 14 let a pořád OK. Sám jsem překvapený- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Dík. Ženil jsem se v nich takže je asi nikdy neprodám z nostalgických důvodů BTW baterie jede už 14 let a pořád OK. Sám jsem překvapený-Tam ale není baterie, ale aku... Měl jsem eco-drivy bez problému jdoucí 22 let, takže myslím, že ještě chvíli při dobré konstelaci dají. Jinak, za daných okolností (svatba) si vůbec neumím představit, že by měly jít do prodeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Dneska AS4050-51E Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Nabíjim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Příprava techniky na léto, BN2021 s preudo ISOFRANE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se