powerhalda Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Dobrý den, rád bych si pořídil hodinky...jak originální, co? :-)Pořád nemám ve výběru jasno a při brouzdání netem, jsem narazil na tyto stránky (tak to prubnu, za optání nic nedám...).Pokud mi někdo dá zajímavý tip i na nějakou neznámou značku budu vděčný. Má představa:hodinky spíše k obleku jako módní doplněk (nesmí se ale za měsíc pokazit :-) )quarztvar pouzdra-kulatémateriál pouzdra-ocel, titan (stříbrná barva, aby mi ladil ke snubáku)přehledné ručičky (+luminescence), datumovka, raději čísla než indexycena 5-10.000Kč hlavně žádné CASIO atd... Děkuji
Kid_A Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Kdybys ozelel titan tak bych sel do certina podium.
farkyostrava Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 seiko rada sarb a v automatu :-), je k quartzu nejakej duvod ?
Kid_A Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 pekne, liquide! tohle jsou podle meho nejlepeknejsi quartz chrona... jinak v prodejni sekci nekdo prodaval celkem pekny quartz longinesky (modelova rada Opposition) asi za 4K. to je myslim taky OK. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
powerhalda Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Tý jo, tady to žije... :-) jsem mile překvapený-Titan můžu oželet-pádný důvod proč quarz nemám, přijde mi to jen pohodlnější - důležiý je design a cena :-) to Liqid: pěkné kousky
Kid_A Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 automaty maj "srdicko". to u kvarcu nikdy nezazijes.
Liqid Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Ohledně titanu: Pokud ho ze zdravotních důvodů nepotřebuješ, tak bych ho nevyžadoval. Je sice podstatně lehčí, ale velice snadno se poškrábe a nedá se rozleštit.
powerhalda Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Liqid: Díky za radu, to je přesně proč tu jsem. . . A ještě něco...čistě zjištné důvody... na který shop se zaměřit s orientací na rozumné ceny...rád si nechám poradit, protože toto není můj šálek čaje :-) Díky
USER47 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 U levnějších quartzek k obleku bych klidně mrknul ještě na Autran & Viala od Icklera. http://www.chronoshop.cz/autran-viala/ Jinak se toho dá najít kupa u Citizenu, Tissotu...
VitekB Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Minulý týden byly akce na maxtime.pl(mozna stale jsou, netusim). Objednával jsem tam Certiny DS-4, vše proběhlo rychle a bez problémů.
powerhalda Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Díky všem za ochotu :-)kdyby něco ještě někoho napadlo tak se podělte :-)
gabik Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Rikal nekdo titanovy potapky oblekovky? Seiko Shogun . Jestli nechces potapky, tak tenhle prispevek ignoruj. Ale tak nejak se asi daj i k obleku, ale uplne formalni asi nebudou. A jsou za OK cenu na seiyajapan.com. Edit: pardon, cena a quartz neodpovida. To v pripade, ze by te premluvili tady na automaty a naviseni rozpocu. Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem gabik
ondra_v Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Doporučuji safírové sklíčko (mě osobně dost vadilo, když se mi poškrábalo minerální). Candino C4470/3 Certina C022.610.16.032.00 Mondaine MH1.R2210.LB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
powerhalda Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 ondra_v: Díky, se sklíčkem žádné zkušenosti nenám, rád se poučím... btw ty certiny vypadají dobře, ikdyž raděj kovový pásek... gabik: potápky raděj ne :-) ale díky
Marhi Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Tak u oblekovek ti lepší a znalejší z nás vědí, že outfit velí sladit barvu bot, pásku a pásku hodinek. Což s kovem není tak snadné a není tak efekní. Navíc zastávám osobní názor že kov má smysl hlavně u potápek. Zdůrazní outdoor. Na ples v opeře jedině aligátora.
USER47 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 K obleku se hodí kůže. Ale i tak je podle mě lepší koupit hodinky na kovovým náramku a kdyžtak ho vyměnit za koženej řemen podle situace, než je kupovat rovnou na koženým řemenu a pak někde draze a složitě shánět náramek, pokud na něj dostaneš náladu.
Marhi Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Je to věčná polemika, taky jsem uvažoval o kovu na sport. Tam kůže vyloženě trpí. Nylon to vyřešil, a marketing to víc než slušně podpořil v poslední bondovce.Ale pokud se bavíme o oblekovkách tak kov snad jedině mesh. A i ten mi příjde spíš jako dámský.Za mě certiny, decentní a s datumem, za mě na ideálním místě.
Lihard Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Tak není to úplně dle Tvých preferencí, ale každopádně jsou zajímavé MONDAINE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
slice Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 určite hodiny na kovovom ťahu. koža sa vždy ľahko dokúpi. a k obleku sa kludne hodí aj kov. james bond je arbiter elegantiarum a a nosí omegy na ťahu aj k smokingu. aj je to iný čávo..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se