Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, M109 napsal:

Vždy mali také zľavy. Pred časom, keď som hľadal, mali suverénne najviac negatívnych recenzií. 

Ok..to jsem chtěl vědět..já se v tom neorientuju. Tak aspoň vím, ze tohle ne. Dík.

Odesláno
před 52 minutami, Andrew napsal:

Vezmi to moje Xiaomi, opravdu to muzu doporučit a srovnání už dnes mám 

Takže S6 pure jo? Oukej, kouknu na to. Dík.

Odesláno

Ano, S6 Pure ... porovnáno s Robzone i iRobot a měl jsem jasno... vzal jsem nakonec bilej, ale je to vážně jedno, oba jsou moc hezky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

A nemáte někdo zkušenost s tímhle?

https://www.mironet.cz/krcher-rc-3-11982130-roboticky-vysavac-objem-035-l-na-tvrde-podlahy-a-kratkovlase-koberce+dp391865/?gclid=Cj0KCQiAwMP9BRCzARIsAPWTJ_EMi8lL65ecsNsWZ5iB_xGnlq-8qVE5krxcyvjecBW7TfI2NuVBPWcaAqGSEALw_wcB

Trochu mě děsí mít doma něco, co se jmenuje Xiaomi. Aby to jako neposílalo fotky mého bytu do Číny třeba :)

Odesláno

Paradoxně se to ani Xiaomi nejmenuje... ale taky jsem si myslel tím samým směrem, jako Ty, ale holt ta užitna hodnota zvitezila

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Máme asi měsíc S6,byl jsem proti,ze je to blbost,ale musím uznat,ze jsem neměl pravdu. Nevěřil bych kolik to dokáže vysat prachu a nečistot. Zatím 100%spokojenost. Jen v obchode měli jen černý a je pravda,že je na něm vidět každé zrnko prachu,bílý bude praktičtější. 

Odesláno
před 21 hodinami, dawe009 napsal:

A nemáte někdo zkušenost s tímhle?

https://www.mironet.cz/krcher-rc-3-11982130-roboticky-vysavac-objem-035-l-na-tvrde-podlahy-a-kratkovlase-koberce+dp391865/?gclid=Cj0KCQiAwMP9BRCzARIsAPWTJ_EMi8lL65ecsNsWZ5iB_xGnlq-8qVE5krxcyvjecBW7TfI2NuVBPWcaAqGSEALw_wcB

Trochu mě děsí mít doma něco, co se jmenuje Xiaomi. Aby to jako neposílalo fotky mého bytu do Číny třeba :)

môj brat má doma Roborock S5 a nevie si ho vynachváliť. Na základe jeho odporúčaní som si tiež objednal Xiaomi Mi Robot Vacuum 2. Robotický vysávač som zatiaľ nemal takže som zvedavý.. 

Odesláno
před 12 minutami, vraby napsal:

Ahoj

Domácí by chtěla ten kulatej vysavač. Přejede prahy a lišty? Máme lišty cca 1-1.5cm .  Díky

20201120_103418.jpg

Iste. Ani si to nevsimne. Ibaze by sa jednalo o nejaky pretekarsky typ s nizkym podvozkom.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...