Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 minutou, skalis napsal:

Ten roborock to zvladne, myslim (matne si vybavuju hodnotu 2 cm). Urcite to maje ve specifikacich a chlubi se tim.

🤦‍♂️

Citaj lepsie. Nezvladne to, bez sance. 

Odesláno

Puvodni odpoved jsem napsal paralelne s Tebou, tudiz jsem se nechytil. Pak uz jsem jenom drzel seriozni linku... trochu zbytecne, pravda :).

Právě teď, eskimak napsal:

🤦‍♂️ on Zadavatel NECHCE aby to zvladol...

Odesláno
Před hodinou, vraby napsal:

tak klucí.....a ted´vážně.  Tak jestli to ty lišty dá co by jste doporučili do 10t. ale může bejt klidně levnější,stejně tomu nevěřím :cheers:

Precitaj si poslednych 5 stran a zistis ze s Xiaomi/Roborock s laserovym navadzanim chybu neurobis. A este aj za slusnu cenu.

Odesláno
před 36 minutami, Raguss napsal:

Robot aj cena super, ale mopovanie robotom je, ako by som to jemne naznačil, meh...

Keď už, tak potom niečo takéto https://www.iliferobot.com/products/ShinebotW400/

Odesláno

Dobrý den paní Vrabyová. V paneláku ten laser nefunguje, protože ho beton pohlcuje. Ten vysavač je pak z toho zmatený a stává se nebezpečným pro své okolí. Žere děti a znásilňuje ženy! Doporučuji místo něj zakoupit raději Playstation 5. Není zač.

Odesláno
před 3 hodinami, dawe009 napsal:

Dobrý den paní Vrabyová. V paneláku ten laser nefunguje, protože ho beton pohlcuje. Ten vysavač je pak z toho zmatený a stává se nebezpečným pro své okolí. Žere děti a znásilňuje ženy! Doporučuji místo něj zakoupit raději Playstation 5. Není zač.

:D :D si od tebe taky nechám poradit....až žena bude vybírat

Odesláno
před 4 hodinami, vraby napsal:

tak daleko se asi navigace neřešila, než číńana tak podpořím našince.....také už děla v laseru😇

Našince? 

Okrem loga tam nie je české nič. No možno návod tlačia tu, ale aj to pochybujem. 

Odesláno
před 4 hodinami, Gustaf napsal:

Tak sem to tady pročetl a objednal ten bílej s6 pure....jsem zvědavěj

Dej vědět pak.. Jsem tesne před zmacknutim tlačítka objednat, tak si ještě tejden pockam..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...