M109 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 42 minutami, dawe009 napsal: Ahojte. Tady maj nějaký slevy (asi). Je to ok? Bych to asi koupil. Dík. https://www.robzone.cz/roboticke-vysavace-akcni-nabidky/ Vždy mali také zľavy. Pred časom, keď som hľadal, mali suverénne najviac negatívnych recenzií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 7 minutami, M109 napsal: Vždy mali také zľavy. Pred časom, keď som hľadal, mali suverénne najviac negatívnych recenzií. Ok..to jsem chtěl vědět..já se v tom neorientuju. Tak aspoň vím, ze tohle ne. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Vezmi to moje Xiaomi, opravdu to muzu doporučit a srovnání už dnes mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Spotřební díly na S6 objednávám na Aliexpressu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 52 minutami, Andrew napsal: Vezmi to moje Xiaomi, opravdu to muzu doporučit a srovnání už dnes mám Takže S6 pure jo? Oukej, kouknu na to. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Jop. S Xiomi/Roborock s laserovym navigovanim chybu neurobis. A spotrebak skoro zdarma (oproto inym) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Ano, S6 Pure ... porovnáno s Robzone i iRobot a měl jsem jasno... vzal jsem nakonec bilej, ale je to vážně jedno, oba jsou moc hezkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 A nemáte někdo zkušenost s tímhle? https://www.mironet.cz/krcher-rc-3-11982130-roboticky-vysavac-objem-035-l-na-tvrde-podlahy-a-kratkovlase-koberce+dp391865/?gclid=Cj0KCQiAwMP9BRCzARIsAPWTJ_EMi8lL65ecsNsWZ5iB_xGnlq-8qVE5krxcyvjecBW7TfI2NuVBPWcaAqGSEALw_wcB Trochu mě děsí mít doma něco, co se jmenuje Xiaomi. Aby to jako neposílalo fotky mého bytu do Číny třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Paradoxně se to ani Xiaomi nejmenuje... ale taky jsem si myslel tím samým směrem, jako Ty, ale holt ta užitna hodnota zvitezila Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Máme asi měsíc S6,byl jsem proti,ze je to blbost,ale musím uznat,ze jsem neměl pravdu. Nevěřil bych kolik to dokáže vysat prachu a nečistot. Zatím 100%spokojenost. Jen v obchode měli jen černý a je pravda,že je na něm vidět každé zrnko prachu,bílý bude praktičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 pokud je doma zvire, bal bych se toho kartace.. bude se zanaset chlupama.. irobot s gumovyma bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 před 21 hodinami, dawe009 napsal: A nemáte někdo zkušenost s tímhle? https://www.mironet.cz/krcher-rc-3-11982130-roboticky-vysavac-objem-035-l-na-tvrde-podlahy-a-kratkovlase-koberce+dp391865/?gclid=Cj0KCQiAwMP9BRCzARIsAPWTJ_EMi8lL65ecsNsWZ5iB_xGnlq-8qVE5krxcyvjecBW7TfI2NuVBPWcaAqGSEALw_wcB Trochu mě děsí mít doma něco, co se jmenuje Xiaomi. Aby to jako neposílalo fotky mého bytu do Číny třeba môj brat má doma Roborock S5 a nevie si ho vynachváliť. Na základe jeho odporúčaní som si tiež objednal Xiaomi Mi Robot Vacuum 2. Robotický vysávač som zatiaľ nemal takže som zvedavý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ahoj Domácí by chtěla ten kulatej vysavač. Přejede prahy a lišty? Máme lišty cca 1-1.5cm . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Když se pořádně rozjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 12 minutami, vraby napsal: Ahoj Domácí by chtěla ten kulatej vysavač. Přejede prahy a lišty? Máme lišty cca 1-1.5cm . Díky Iste. Ani si to nevsimne. Ibaze by sa jednalo o nejaky pretekarsky typ s nizkym podvozkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 tak jako to dá? to jsem nechtěl slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ak tu potrebujes negativnu odpoved, ziaden problem. Radi pomozeme. Daj tu obrazok a otazku este raz, a my ti napiseme. Mozes potom ukazat zene ze to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 ale do paneláku se to nehodí co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 8 minutami, vraby napsal: ale do paneláku se to nehodí co? Absolutne nie. Nad tym ani nerozmyslaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ten roborock to zvladne, myslim (matne si vybavuju hodnotu 2 cm). Urcite to maje ve specifikacich a chlubi se tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se