eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 1 minutou, skalis napsal: Ten roborock to zvladne, myslim (matne si vybavuju hodnotu 2 cm). Urcite to maje ve specifikacich a chlubi se tim. Citaj lepsie. Nezvladne to, bez sance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 4 minutami, eskimak napsal: Citaj lepsie. Nezvladne to, bez sance. Kam se dnes hrabe vlákno "humor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 7 minutami, eskimak napsal: Citaj lepsie. Nezvladne to, bez sance. https://support.roborock.com/hc/en-us/articles/900002080603-What-is-the-maximum-height-of-a-threshold-that-Roborock-can-pass-over- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 1 minutou, skalis napsal: https://support.roborock.com/hc/en-us/articles/900002080603-What-is-the-maximum-height-of-a-threshold-that-Roborock-can-pass-over- on Zadavatel NECHCE aby to zvladol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 A okrem toho do bytu je absolutne nevhodny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Puvodni odpoved jsem napsal paralelne s Tebou, tudiz jsem se nechytil. Pak uz jsem jenom drzel seriozni linku... trochu zbytecne, pravda :). Právě teď, eskimak napsal: on Zadavatel NECHCE aby to zvladol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 tak klucí.....a ted´vážně. Tak jestli to ty lišty dá co by jste doporučili do 10t. ale může bejt klidně levnější,stejně tomu nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 ja som si teraz kúpil Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P za 220€ v akcii na ich stránke.. cena podľa mňa super a má aj mopXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Před hodinou, vraby napsal: tak klucí.....a ted´vážně. Tak jestli to ty lišty dá co by jste doporučili do 10t. ale může bejt klidně levnější,stejně tomu nevěřím Precitaj si poslednych 5 stran a zistis ze s Xiaomi/Roborock s laserovym navadzanim chybu neurobis. A este aj za slusnu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 36 minutami, Raguss napsal: ja som si teraz kúpil Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P za 220€ v akcii na ich stránke.. cena podľa mňa super a má aj mopXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black čiernyXiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Robot aj cena super, ale mopovanie robotom je, ako by som to jemne naznačil, meh... Keď už, tak potom niečo takéto https://www.iliferobot.com/products/ShinebotW400/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 která navi? gyro vs vsla , Mrknul jsme na s6 pure nabo za polovic RoboStar T60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Dobrý den paní Vrabyová. V paneláku ten laser nefunguje, protože ho beton pohlcuje. Ten vysavač je pak z toho zmatený a stává se nebezpečným pro své okolí. Žere děti a znásilňuje ženy! Doporučuji místo něj zakoupit raději Playstation 5. Není zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 díky dawe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 3 hodinami, dawe009 napsal: Dobrý den paní Vrabyová. V paneláku ten laser nefunguje, protože ho beton pohlcuje. Ten vysavač je pak z toho zmatený a stává se nebezpečným pro své okolí. Žere děti a znásilňuje ženy! Doporučuji místo něj zakoupit raději Playstation 5. Není zač. si od tebe taky nechám poradit....až žena bude vybírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 tak daleko se asi navigace neřešila, než číńana tak podpořím našince.....také už děla v laseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 před 4 hodinami, vraby napsal: tak daleko se asi navigace neřešila, než číńana tak podpořím našince.....také už děla v laseru Našince? Okrem loga tam nie je české nič. No možno návod tlačia tu, ale aj to pochybujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 no nekecej,to mi je novinka....raději ty prachy nechám tady než číńanovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Tak sem to tady pročetl a objednal ten bílej s6 pure....jsem zvědavěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 před 4 hodinami, Gustaf napsal: Tak sem to tady pročetl a objednal ten bílej s6 pure....jsem zvědavěj Dej vědět pak.. Jsem tesne před zmacknutim tlačítka objednat, tak si ještě tejden pockam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se