Přejít na obsah

Robotický vysavač

pavča

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Eskimak ved aj teraz je VR64701LVMP najvyssi model. Alebo nie ? Diky moc za skusenosti.

Ondra dakujem, na lg stranke ked dam porovnanie vypada to nejak divne ten vysledok.

Ahoj, evidentne ano. Kupoval som to uz pred nejakym casom (na sk nikto nevedel povedat kedy bude skladom, bola to novinka) tak som cakal ze medzitym je uz mozno novsi model.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme zatím 2x ten novej Vorwerk VR200 pustili a musím říct, že oproti VR100 je tam sice jen nepatrná změna, ale vysavač mi příjde chytřejší. Když jsme ho pustili prvně, byli jsme doma a uklízeli s ním, to ho zmátlo, tak fakt neudělal všechno. Na podruhé jsme byli v práci a perfektně si poradil i s běhounem u sedačky, když se zasekával do rohu, tak vypl nasávání a poodjel a pokračoval dál. Co se týče hlučnosti, tak to není tak hrozné, víceméně stejné jako VR100. Navíc tento má i ECO mod, kdy tak nesaje (na plovoučce není třeba) a je výrazně tišší. 

Za nás naprostá spokojenost (koberec vysaje na úrovní starého Vorwerku), nadšení a splnění našich požadavků. 

Tím jak byl v akci(možná ještě je) tak to bylo též příjemné...

Tedy, Vorwerk mužeme jen doporučit!

Po delší době dám další echo, kdyby někdo měl zájem.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

No tak ten lg_najvyssi model uz par dni vysava na 2np (lami podlaha). Pri schodoch sa len vytrci a hned sa vrati (nepadne), do nicoho sa nezamotal (raz sa pokusil vyliezt na zabradlie a zasekol sa tam inac nic). Udrzba je super, ked skonci vyberie sa krabicka s prachom, vysype a vlozi naspat. Len som ho zapol a nic som neriesil, chodi a vysava. Viac som nepotreboval.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

já mám robota na telefon,nejenže vysaje,uklidí vypere,ale dělá i jiné činosti o které ho požádám.

Jmenuje se Maruška.

Student

To je ale zdaleka ta nejdrazsi varianta, nejnarocnejsi na udrzbu a programovani. Velmi slozity upgrade na novejsi model. Velmi vysoka spotreba systemovych zdroju.

Odkaz ke komentáři

Tak od vánoc máme zkušenost s LG62601LVM a zatím se jeví velmi pozitivně. Relativně tichý, navigace velmi dobrá, sledoval jsem ho, bere místnosti hezky systematicky a nezapomene na jediný kout - to já takhle poctivě asi nevysával  :lol2: . Čištění a údržba taky bez problémů. Jediné co mu dělá problém je koberec se 70 mm vlasem, tam zůstane trčet a křičí o pomoc. Jezdí u nás co 

3 dny a člověk se nestačí divit, co je v něm bordelu. Vzhledem k tomu, že to není zrovna nejlacinější kousek, tak jsem byl ze začátku takový trochu nesvůj z tohoto nákupu, ale s odstupem času musím říct, že je super. Rychle vystoupal na žebříčku oblíbenosti domácích spotřebičů hned za kávovar.

Odkaz ke komentáři

Jezdí u nás co 

3 dny a člověk se nestačí divit, co je v něm bordelu.

Presne ako vravis. Mozno casom vyskusam aj tu mopovu feature co bola k tomu. Zatial mi staci ze po vysavani vysypem vzdy zasobnik a precistim pribalenym stetcom filter. Pohoda.
Odkaz ke komentáři

Ivan, tobě vysává ve dvou patrech? Nám zatím jenom byt, ale taky máme v plánu přesun na barák. Oni tam píšou, že se postupně "učí" tu plochu pro opakovaném úklidu. Tak jsem si říkal, jestli mu nebude dělat problém stěhování nahoru a dolů

Odkaz ke komentáři

Iloffas: ja ho mam tiez na 2 poschodia a po nejakom case zacal na zaciatku vysavania hovorit na prizemi tu frazu akoze vie kde je a ma to naucene. A asi po dalsom mesiaci som ho to pocul povedat aj hore. Bo moc ma to netesi, casto su v miestnosti prekazky (trocha prestavujem interier) a radsej by som to vypol, no neviem ako.

Inak 2 poschodia no problem len som dokupil dalsiu dokinu.

Odkaz ke komentáři

Dostal jsem jako darek pouzity robot NEATO XV-15 a jsem v ramci moznosti spokojen. Navigacni system a metodicke uklizeni musim pochvalit. Robot nejezdi kolem jako blbec, snazi se mistnost opravdu uklidit z jedne strany smerem k druhe. V rozich nevysaje a tesne u zdi to taky neni hitparada, ale svuj ucel splnuje. Akorat jsem musel zvednout nabytek a tak nejak optimazilovat jeho umisteni, aby robot nemel problemy. Taky nema rad koberce, ktere jsou volne umisteny v mistnosti. Dost casto ho roluje pred sebou, nebo na nej ma problem normalne najet. Ale toho bordelu co uklidi, opravdu super.

Docela dobry priklad uklizeciho algortimu:

Odkaz ke komentáři

Ivan, tobě vysává ve dvou patrech? Nám zatím jenom byt, ale taky máme v plánu přesun na barák. Oni tam píšou, že se postupně "učí" tu plochu pro opakovaném úklidu. Tak jsem si říkal, jestli mu nebude dělat problém stěhování nahoru a dolů

No zatial som ho nechal len na 2np. S tym ucenim je to pre mna zahada ako to funguje. Raz som ho pristihol ako sa pomalicky posuval 50cm dopredu, 50cm dozadu, furt po tej istej trase, ako ked sa kolise na stolicke pacient v psychiatrickej liecebni. Bolo to na zaver vysavania, ked sa zrejme snazil najst dock. Off/on ho z tohto stavu dostalo. Nechcem mu to robit tazsie tak zatial ho nechavam iba na 2np nech sa tam vyblazni.
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...