Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

moc pěkná recenze, s chutí jsem pročetl, fotky úžasné, o Snoopym ani nemluvím, ale co mě dostalo je heslo "What could you do in 14 seconds" všiml jsme si ho až nyní, skvělý

Odesláno

Diky za parádní fotky a super čtení!!! Sou nádherný...musím doma říct, že chci k narozeninám hodinky se Snoopym ;-) uvidíme jak to dopadne :-)

Odesláno (upraveno)

Uz to vidim Full plast, celkové podsvícení, možná i ten vodotrysk a pokud bych si troufnu ukázat přítelkyni přímo tyhle zde, tak by byla i studena sprcha :-D

Ale to už sem nepatří! Za to se omlouvám. ..

Jinak se také přimlouvám k dalším fotkám ;-)!

Upraveno uživatelem Thor
Odesláno (upraveno)

...o této limitce jsem věděl, ale ten příběh spojený s hodinkami ještě víc podtrhuje jejich vyjímečnost, kterou jsem si přečetl až zde v této hezké prezentaci, musím dodat, že hodinky nejsou vůbec přeplácané a jako vždy Omega jemná , decentní a vždy s nápadem.

Ať ti dělají radost!!!

Upraveno uživatelem rekib1
Odesláno

O víkendu jsem byl s dětma na Snoopym ve filmu a celou dobu jsem na ty Omegy musel myslet;-))

Odesláno

už sem žádný fotky nedávej! si připadám jak mimino - pořád slintám, když to vidím..! paráda! :notworthy:

Odesláno

Gratuluju k hodinkam. A chvalim vybornou recenzi i fotky. Ten kdo nezna ten pribeh, ktery jsi tak hezky popsal, musi byt ochuzen o spoustu detailu na hodinkach.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Čím víc fotek tím lépe. Vlákna jsem si nevšiml, pro mě no.1 hodinky momentálně. Strašně mě baví ten příběh za nimi. Apollo XIII je pro mě jedna z nejúžasnějších story moderní historie. Upřímně mít na to prachy, tak je koupím dnes i za těch 300k a moc neváhám. Fakt super a gratuluji k absolutně parádnímu kousku. Kdyby jsi někdy prodával, tak se ozvi, kvůli těmhle jsem ochoten prodat gauč na craiglistu :D

Btw. jeden z mých top zážitků je návštěva miss canaveral a Kennedy space center a v něm právě film a výstava věnovaná Apollu XIII. 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno (upraveno)
  V 13. 1. 2016 v 12:30, honzulak123 napsal:

Zkusil jsem nějaký rychlocvaky..

hm.... bomba... ale to vies... nepredas?  tiez som nahraty koli tej tematike... zatial  darkside mi pomozu prekonat ten neskutocny abstak, ale na ako dlho??? 

Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno

Kdybych neznal příběh, který se s tímto modelem pojí, tak si budu ťukat na čelo, co to je za pitomou modifikaci. Každopádně jsem zase o něco chytřejší a hodinky máš super :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...