Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pěkný Hádvěstěšedesátdevítky! Pak někam postni fotku po renovaci...

To bude na dyl, ted se jen zrenovuje kostra a potáhne se to pikyrovacim plátnem, potah se doladí az se Budem stehovat do novýho. Představoval bych si něco takovýho.

jen abys to nezrenovoval jen tak halabala :D

Halabala jedině poradne :-)

Přesně tyto si pamatuji od

babičky,paráda Davide.

To JPS David nikdy nedělá poloviční práci.

a kde skončily?

post-13546-0-85383300-1451034121_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem financ
  • Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To JPS David nikdy nedělá poloviční práci.

:D

to přece byla jen slovní hříčka... (Halabala je autorem designu (nejen) těchto křesel)

Odesláno

To bude na dyl, ted se jen zrenovuje kostra a potáhne se to pikyrovacim plátnem, potah se doladí az se Budem stehovat do novýho. Představoval bych si něco takovýho.

Halabala jedině poradne :-)

a kde skončily?

Ono už to bude pěkných pár let /nějaké desetiletí,spíš skoro 2 / a otec je vyvezl na smeťák,hlídač je tam měl ještě ve strážní budce a pak asi vzaly za své.Tehdy mi to nepřišlo nepatřičné vyhodit je.S přibývajícím časem bych to viděl jinak.Kolik se to teď pohybuje cena cca ? 

Odesláno

Ono už to bude pěkných pár let /nějaké desetiletí,spíš skoro 2 / a otec je vyvezl na smeťák,hlídač je tam měl ještě ve strážní budce a pak asi vzaly za své.Tehdy mi to nepřišlo nepatřičné vyhodit je.S přibývajícím časem bych to viděl jinak.Kolik se to teď pohybuje cena cca ? 

Na smetaku jich skončilo hodně, rada lidi si je pamatuje, ale už jich moc není. A ceny rostou, na aukru chodi od 15k za pár.

Odesláno

Tak jsem si to dal vyhledat a u táty jsou ještě tyto židle,to jsem ani nevěděl,že jsou od stejného designera.O jaké době se vůbec bavíme ? 

post-9327-0-66110100-1451035500_thumb.jpg

Odesláno

Zaujal ma darcek "man anti-aging face care". Mojej zene skratka zalezi, aby som si nadalej udrzal svoj muzny, atraktivny, pritazlivy a mladistvy ksicht.

Odesláno

Mám v poslední době nějaké starosti a blbě spím. Dcerka školou povinná mi koupila plyšového slona na spaní, takže v půlce čtvrtého decénia mám plyšáka.. Tvrdila, že ví, o čem mluví, protože plyšákama spí zavalená. Budu jí věřit

...sloník je nejvíc. :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si to dal vyhledat a u táty jsou ještě tyto židle,to jsem ani nevěděl,že jsou od stejného designera.O jaké době se vůbec bavíme ? 

Co se týká financových křesel (H269), tak tento typ se datuje do roku 1933.

Ty Tvé nesou dle katalogu UP označení H214 a datují se do poloviny 30. let.

Upraveno uživatelem JPS
Odesláno

Asi stárnu, ale oblečení :)

a samozřejmě jsme dostali porcelán, po loňském kávové a čajovém servisu od Thun bylo letos pokračování s talířema a miskama. A máme to koplet.

Odesláno

Co se týká financových křesel (H269), tak tento typ se datuje do roku 1933.

Ty Tvé nesou dle katalogu UP označení H214 a datují se do poloviny 30. let.

Díky,babička byla ročník 1923 a tak to sedí.

To Pebe přidej fotku,ať to má vypovídací hodnotu,dík.

Odesláno

krásný lízátka, v ořechu me berou nejvíc. Chtěl jsem je do jídelny, ale neprošly přes předsedkyni rodinné rady

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...