Jirikzostravy Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Ahoj mágové. Jsem zde na fóru sice už nějaký pátek, ale jelikož nejsem nikterak aktivní v diskuzích, tak stále nemohu hodinky sám prodávat a inzerovat. Je zde tedy někdo, třeba i od Ostravy, kdo by mi je zainzeroval a pomohl zde na fóru s prodejem? Klidně sám nafotím, připravím jakýsik krátký text, nebo pro jistotu i inzerentovi dovezu ukázat. Za pomoc moooooc děkuji. Jura
dich Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 no spise nez ukazat mu je proste budes muset ponechat po dobu prodeje .
bohus76 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 V případě, že se někdo ujme prodeje za člena, který tato kritéria nesplňuje, tak musí celou transakci zrealizovat osobně (myšleno žádné odkazy a kontakty na prodávajícího/kupujícího) a teprve poté si to vyřídit s tím, koho zastoupil a nese za danou transakci taktéž všechna rizika a záruky.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61601-pravidla-prod%C3%A1m-koup%C3%ADm-vym%C4%9Bn%C3%ADm-a-ostatn%C3%AD/
Jeremy Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Možná by kolegu mohli modi posunout o level výše, aniž by se musel ponižovat šplechtáním 40 příspěvků. Evidentně to není "kup sem kup tam spekulant". Proč by měl trpět za to, že není grafoman? :-)Co, kluci?
Baldic Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Taky bych to podporil. Je tu vic nez rok a pul a podle prispevku zadnej strelec.
bohus76 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Tož proč né,když sú ty vánoce.Kamile udělej dobrý skutek.
Micey Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Ja jsem pro, aby kdyz platej nejaky pravidla, aby proste platily a nedavaly se zbytecny vyjimky. Napsat par prispevku o svejch hodinkach, dat par fotek, nejakej normalni komentar a v pondeli ma hotovo..
Jirikzostravy Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) No, rád klidně i hodinky prodávajícímu ponechám po dobu prodeje a klidně i lahvinkou něčeho víceprocentního odměním :-) Nicméně pokud by byla alternativa "posunutí o level" rád bych ji uvítal. V zásadě chci prodat pouze hodinky, které jsem zde zakoupil. A to z důvodu koupě jiných :-) Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Jirikzostravy
long Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 No,než jsi jasné porušil pravidla a snažil jsi se prodávat hodinky přes svůj status v myšlenkohnutí řekl bych to co Jeremy, ale takhle říkám ne. Ojebavat se nemá a ty jsi to udělal i když jsi věděl že prodávat nemůžeš a ještě jsi to tam napsal. Tedy bylo to vědomé ! Ta doba je proto, aby jsi se o hodinkách něco dozvěděl a něco si o nich přečetl. Jinak obecně nevidim důvod je neprodat třeba na Aukro nebo jinde. P.s ale možná se pletu,ty hodinky jsi tam nenabízel ty a hluboce se omlouvám !:-)
Jirikzostravy Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 No,než jsi jasné porušil pravidla a snažil jsi se prodávat hodinky přes svůj status v myšlenkohnutí řekl bych to co Jeremy, ale takhle říkám ne. Ojebavat se nemá a ty jsi to udělal i když jsi věděl že prodávat nemůžeš a ještě jsi to tam napsal. Tedy bylo to vědomé ! Ta doba je proto, aby jsi se o hodinkách něco dozvěděl a něco si o nich přečetl. Jinak obecně nevidim důvod je neprodat třeba na Aukro nebo jinde. P.s ale možná se pletu,ty hodinky jsi tam nenabízel ty a hluboce se omlouvám !:-) Prodával v myšlenkohnutí? Ojebal jsem koho? Prodával jsem co? A vědomě? Noooooooo, tak zjevně jsem zde ještě opravdu krátce. Protože z tvého textu jsem pochopil akorát to o tom aukru. Ale ok, dík všem, odpověď na svou otázku jsem dostal, člen který mi pomůže s prodejem se našel. Časem snad pochopim i co je "myšlenkohnutí" :-)
long Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Někdo z Ostravy včera nabízel hodinky v pravém sloupci nahoře na hlavní straně, tedy v "myšlenkohnutí" ( co se Vám honí hlavou) a navíc tam napsal, že ví, že ještě prodávat nesmí. SAMOZŘEJMĚ JE TO SMAZANÉ OD MODERÁTORA, ale jak jsem psal možná jsi to nebyl ty, ale někdo jiný nedočkavý a proto jsem to tam jasně napsal, abych v této klidné a přátelské povánoční atmosféře nevyvolával flame. Možná nám k tomu řekne více moderátor, který "prodejní příspěvek" smazal.Prodával v myšlenkohnutí? Ojebal jsem koho? Prodával jsem co? A vědomě?Noooooooo, tak zjevně jsem zde ještě opravdu krátce. Protože z tvého textu jsem pochopil akorát to o tom aukru. Ale ok, dík všem, odpověď na svou otázku jsem dostal, člen který mi pomůže s prodejem se našel. Časem snad pochopim i co je "myšlenkohnutí" :-)
Jirikzostravy Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) Aaaaaa tohle je "myšlenkohnutí" :-) . Nene, nebyl jsem to já. Sice porušuji kde co, rychlost v obci, nějaký ten zákaz parkování, ale na chronomagu snad zatím vědomě nic :-)Mimochodem, omluva tedy přijata :-) :-) Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem Jirikzostravy
filo-boxer Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Chlapci, neni mozne nekoho posunovat o level vys podle toho jak je sympaticky, nebo ze jsou Vanoce.
bohus76 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Tak ty pindy promaž Lukáši :-)
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Chlapci, neni mozne nekoho posunovat o level vys podle toho jak je sympaticky, nebo ze jsou Vanoce.Stimmt!
Frantik Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Ste mu to klidne mohli povolit, ted zaprasi všechny vlákna. Sem zvědav, na ten zázrak, co bude nakonec v prodeji.
Micey Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Tak ale zase ses dozvedel, ze nosi devet mesicu v roce Crocs. To je snad i vic, nez ty, ne..
Frantik Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Tak ale zase ses dozvedel, ze nosi devet mesicu v roce Crocs. To je snad i vic, nez ty, ne..Vo mesic :-)
Jirikzostravy Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Ad 1) Crocsy mne baví hodně :-) Ad 2) Zaprasit forum těmito příspěvky mi bylo porazeno členem hned někde na zacatku tohoto tématu Ad 3) Trosku uz mne děsí kolik času jsem tím uz trávil.Ad 4) uz budete vědět co teď piju, kdo jsem, jakého mam psa a kurnik šopa nevím kam ještě něco napsat :-) :-) :-) Btw. někteří z vas tady opravdu působí pohodove a nad věci :-)
Micey Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Jezismarja ja ti neradil zaprasit forum ve vlaknech nesouvisejicich s hodinkama, ale nafotit svy hodinky, neco k nim napsat, treba okomentovat nejaky zajimavy, poradit nekomu s vyberen, ne psat o tom, ze nosis Crocsy, abys mohl prodat hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se