Jerryl Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 Mě šlo spíš o to, jestli je to quarz, jak předpokládám? Do hodinek co netikaj už nejdu, protože mě velice rychle omrzí. Nejpozději, co dojde baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jas361 Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 For Jerryl: Když jsem před časem psal do Conradu, tak bylo sděleno, že jsou to bateriové. Ale nemohu to říct na 100%, protože vůbec tomu nerozumí, nevěděli, kdo je výrobce, velikost pouzdra atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 jas361 napsal: For Jerryl: Když jsem před časem psal do Conradu, tak bylo sděleno, že jsou to bateriové. Ale nemohu to říct na 100%, protože vůbec tomu nerozumí, nevěděli, kdo je výrobce, velikost pouzdra atd. To mě odpověděli tehdy: NAŠE ODPOVĚĎ: --------------------------------------------------- BATERIEOVÉ KRYSTALOVÉ S KROKOVÝM MOTORKEM VÁŠ DOTAZ BYL: --------------------------------------------------- Dobry den. Jaký mají prosím pohon Vámi prodávané náramkové hodinky Madison? ZDE SI MUŽETE VÝROBEK KOUPIT/PROHLÉDNOUT: --------------------------------------------------- internetovy-obchod.msbox.cz/naramkove-hodinky-madison/f-1-s-50-dp-101192/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 rur napsal: To byl doslova stroječek. Snad 1,5cm . Proto žádná váha taky, lehoučké jako pírko. Na ruce , ale pozornost budili :) . Znáte to po čem nic ....... Neviděl jsem to ... ale tipl bych si na čínskou celoplastovou kopii Miyota 2015 nebo něco podobného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 rur napsal: To mě odpověděli tehdy: NAŠE ODPOVĚĎ: --------------------------------------------------- BATERIEOVÉ KRYSTALOVÉ S KROKOVÝM MOTORKEM VÁŠ DOTAZ BYL: --------------------------------------------------- Dobry den. Jaký mají prosím pohon Vámi prodávané náramkové hodinky Madison? ZDE SI MUŽETE VÝROBEK KOUPIT/PROHLÉDNOUT: --------------------------------------------------- internetovy-obchod.msbox.cz/naramkove-hodinky-madison/f-1-s-50-dp-101192/ Něco podobného jsem se dozvěděl taky, proto jsem se do prodejny vypravil - abych ostatním ušetřil cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 dubraro napsal: Neviděl jsem to ... ale tipl bych si na čínskou celoplastovou kopii Miyota 2015 nebo něco podobného. ...tak nějak, jako většina bateriových hodinek od Vietnamců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 A co hned ten první link? http://www.conrad.cz/hodinky-sportchrono+dp67925/ Kvalita obrázku je dost mizerná, přesto mám pocit, že na číselníku vidím logo Sea-Gull .... to je originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 budo napsal: A co hned ten první link? http://www.conrad.cz/hodinky-sportchrono+dp67925/ Kvalita obrázku je dost mizerná, přesto mám pocit, že na číselníku vidím logo Sea-Gull .... to je originál? Snad nejlacinější existující strojek, mají jej hodinky z tržnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se