jebiga Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 a neexistuje nějaká aplikace pro Iphon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 existuje, ja mam isymdvra neexistuje nějaká aplikace pro Iphon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasholt Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Zdar, aplikace do mobilu mi přijde zbytečná, ti pak někdo zavolá a záznam máš fuč. Taky používám Lamax.. mám ji jak do auta tak i na motorku, vlastně jsou to dvě kamery za cenu jedný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Kameru vozim uz 4 roky. Dvakrat me zachranila pri dohadovani o vine u nejakejch tukancu. PCR pri jejim spatreni vzdy striktne dodrzuje protokol - ne ze bych to nejak resil, jen me to zaujalo. Nedavno jsem poridil tuhle - http://www.kamery-do-auta.cz/cs/topcam-mini-0806-x7/ . Kupoval jsem ji na Amazonu, vysla tehdy v kombu i s kartama asi o litr levnejc, ale tenhle web je OK a delaj ho fajn mlady lidi, a neni se ceho bat. Kamerka ma vybornej obraz, i za tmy. Jen - jako u vsech malejch kamer - ji lehla po 3 mesicich baterka. Tj. po vypnuti zapalovani vydrzi max minutu, pak vypina. Dlizno dodat, ze maximalni doba nahravani bez napajeni je v menu limitovana 5 minutama.Co je to ten protokol pcr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Co je to ten protokol pcr?Chovani. Kdyz ji videj, jsou ciste formalni, bez otazek typu "Vite, proc jsme vas zastavili?" apod. Jak rikam, neresim to, jen me to zaujalo, pc v druhym aute kameru nemam a jednani je vic 'familierni'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Hele a to z te kamery se tahne kabel po palubce / visi od zrcatka nebo to je nejak vychytanejsi..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasholt Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Hele a to z te kamery se tahne kabel po palubce / visi od zrcatka nebo to je nejak vychytanejsi..?Záleží jak si to uděláš, jestli to táhneš pod čalouněním nějak delším kabelem a nebo to prostě visí směrem k zapalovači, to je čistě na tobě. Já mám zároveň i outdoorovou kamerku a ta vydrží na nabití celkem dlouho, takže napájení moc neřešim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Pořídil jsem totohttp://www.kanaco.cz/zbozi/4514/lcd-monitor-43-na-zrcatko-s-full-hd-dvr-kamerou/za 3800 i s montáží taženi pod čalouněním vlastní pojistka záruka 2 roky hotovo za hodinku příjemné jednání a na zrcátku je to perfektní nemusím nic sundavat kvůli zlodějům a záznam je velmi slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 objednal jsem na testovani nejaky kamerky tak kdyby to nekoho zajimalo tak to sem pak postnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 (upraveno) Lenovo A6000. Je to výřez, ale obraz je docela čitelný. Asi by to chtělo pevnější držák, obraz se dost třepe. A zásadní problém je, že se telefon za předním sklem dost hřeje, když svítí slunce.Ten motorkář tam najednou byl, ani nevím odkud. A odbočoval doprava. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasty Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ahoj, rozmýšlím se nad dvěma kamerama do auta a protože jak jsem si přečetl velká část z vás s tím má zkušenost, tak bych se chtěl zeptat co byste mi doporučili. Rozhoduji se mezi truecam a6 a lamax c5. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasty Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Nakonec jsem se přiklonil k té a6 a byla to dobrá koupě. Kvalita videa je hodně slušná. Takže kdyby se někdo rozhodoval v podobnym cenovym rozmezí, tak tuhle doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanxixao Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Trochu jsem zpočátku nevěřil cenové relaci u této kamery http://www.autodoplnky-eshop.cz/297-cerne-skrinky protože při té ceně může čekat člověk leccos. Mám jí už půl roku a zatím bez výhrad. Zpočátku jsem jen zápasil s tím, jak skrýt kabel k napájení, aby mi nezavazel při jízdě. Co se týče záznamu a kvality, je to nad očekávání. Při té ceně jsem nečekal zázraky, ale účel to plní a to je to hlavní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Ahoj,párkrát jsem viděl kameru umístěnou na "tyči" od hlavové opěrky řidiče ( kamerá snímá záznam přes pravé rameno řidiče)- přijde mi to výhodné v tom, že to nepřekáží na předním skle, kabel se dá krásně zapojit do zapalovače u ruční brzdy a kabel se netáhne přes palubku. Máte někdo zkušenost s takovým umístěním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 To zní vcelku rozumně - lepší šíře záběru, lepší schování před zlodějema.. Jen jestli to tam nepřekáží moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 No nevím,jak za to vemou děcka, nebo na to dá žena kabelku :-) Za mě zatím zrcátko o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Co Vy na to? http://www.agi.cz/Main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ALL=YidashboardB&OK=Hledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Co Vy na to? http://www.agi.cz/Main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ALL=YidashboardB&OK=Hledej nikde nevidím, že by to mělo gps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Co Vy na to? http://www.agi.cz/Main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ALL=YidashboardB&OK=Hledejjá se obávám, že to co stojí pod 5t stojí za hovno .... u nás má kameru celkem dost lidí (vesměs levné) a výstup je celkem na prd ... nicméně pro naše účely je to dostačující (nejde ani tak o šmírování, ale o to když ti někdo udělá nějakou prasárnu x odjede x padne bába k zemi = sem krytej) já používám mio588, která běží už přes rok průměrně 10/24 a zatím běží .... koupil sem akorát 128kartu, páč na 32 se vejdou jenom 3h, což je málo pro moje účely (takže mio588 podporuje 128karty i když výrobce tvrdí opak) statickej výstup bez úprav .... šířka záběru více než dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Jj je bez gps souradnic. Mam to do sluzebniho auta. Ve svem mam jinou ktera je o nekolik rad jinde : DOD LS430W a tam je dobry obraz i v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se