Přejít na obsah

Kamera do auta

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Kameru vozim uz 4 roky. Dvakrat me zachranila pri dohadovani o vine u nejakejch tukancu. PCR pri jejim spatreni vzdy striktne dodrzuje protokol - ne ze bych to nejak resil, jen me to zaujalo.

Nedavno jsem poridil tuhle - http://www.kamery-do-auta.cz/cs/topcam-mini-0806-x7/ . Kupoval jsem ji na Amazonu, vysla tehdy v kombu i s kartama asi o litr levnejc, ale tenhle web je OK a delaj ho fajn mlady lidi, a neni se ceho bat.

Kamerka ma vybornej obraz, i za tmy. Jen - jako u vsech malejch kamer - ji lehla po 3 mesicich baterka. Tj. po vypnuti zapalovani vydrzi max minutu, pak vypina. Dlizno dodat, ze maximalni doba nahravani bez napajeni je v menu limitovana 5 minutama.

Co je to ten protokol pcr?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele a to z te kamery se tahne kabel po palubce / visi od zrcatka nebo to je nejak vychytanejsi..?

Záleží jak si to uděláš, jestli to táhneš pod čalouněním nějak delším kabelem a nebo to prostě visí směrem k zapalovači, to je čistě na tobě. Já mám zároveň i outdoorovou kamerku a ta vydrží na nabití celkem dlouho, takže napájení moc neřešim.

Odkaz ke komentáři

Pořídil jsem toto

http://www.kanaco.cz/zbozi/4514/lcd-monitor-43-na-zrcatko-s-full-hd-dvr-kamerou/

za 3800 i s montáží taženi pod čalouněním vlastní pojistka  záruka 2 roky hotovo za hodinku příjemné jednání a na zrcátku je to perfektní nemusím nic sundavat kvůli zlodějům a záznam je velmi slušný

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Lenovo A6000. Je to výřez, ale obraz je docela čitelný. Asi by to chtělo pevnější držák, obraz se dost třepe. A zásadní problém je, že se telefon za předním sklem dost hřeje, když svítí slunce.

Ten motorkář tam najednou byl, ani nevím odkud. A odbočoval doprava.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Trochu jsem zpočátku nevěřil cenové relaci u této kamery http://www.autodoplnky-eshop.cz/297-cerne-skrinky protože při té ceně může čekat člověk leccos. Mám jí už půl roku a zatím bez výhrad. Zpočátku jsem jen zápasil s tím, jak skrýt kabel k napájení, aby mi nezavazel při jízdě. Co se týče záznamu a kvality, je to nad očekávání. Při té ceně jsem nečekal zázraky, ale účel to plní a to je to hlavní.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ahoj,

párkrát jsem viděl kameru umístěnou na "tyči" od hlavové opěrky řidiče ( kamerá snímá záznam přes pravé rameno řidiče)- přijde mi to výhodné v tom, že to nepřekáží na předním skle, kabel se dá krásně zapojit do zapalovače u ruční brzdy a kabel se netáhne přes palubku. Máte někdo zkušenost s takovým umístěním?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník YPO

já se obávám, že to co stojí pod 5t stojí za hovno .... u nás má kameru celkem dost lidí (vesměs levné) a výstup je celkem na prd ... nicméně pro naše účely je to dostačující (nejde ani tak o šmírování, ale o to když ti někdo udělá nějakou prasárnu x odjede x padne bába k zemi = sem krytej)

já používám mio588, která běží už přes rok průměrně 10/24 a zatím běží .... koupil sem akorát 128kartu, páč na 32 se vejdou jenom 3h, což je málo pro moje účely (takže mio588 podporuje 128karty i když výrobce tvrdí opak)

statickej výstup bez úprav .... šířka záběru více než dost

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...