Kocma Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Zdravím Potřebuji od vás poradit... Na vánoce jsem přítelkyni koupil dost drahé hodinky. Hodinky si byla zkrátit. A bohužel jsou ji tak že ji sjíždí po ruce dolů...A když se zmenší o dalsí dílek už je nezapne. Tak se chci zeptat.. Existují nějaké možnosti nějaké články k dokoupení nebo něco takového... Napadlo mě i jestli neexistuje třeba něco jako podložka pod hodinky která je jako náramek. Dáme ji na ruku a zvětsí nám obvod ruky na jednom místě a jednoduše ji překryjeme hodinky a už drží. Jestli existuje nějaká alternativa tak předem děkuji o rady.
USER47 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Žádný podložky nejsou. Co je to za hodinky, nešly by hodit třeba na koženej řemen? Je mi divný, že po oddělání jednoho dílku náramku by hodinky přešly ze stavu, kdy padaj ze zápěstí, do stavu, kdy je nezapne. Hoď sem odkaz na konkrétní model nebo tak něco.
Kocma Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 http://www.kasa.cz/hodinky-emporio-armani-classic-ar5920-damske/Tohle jsou ony.
Liqid Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 tvl 12k za takovou čínu nemá na sponě mikroregulaci?
Maxel Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 No do prkený vohrady, tohle za 12k To sem myslel, že kolega s EA za 8k jako dárek od přítule je na tom blbě... pardon za OT.
USER47 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Mikroregulaci bych u tohohle asi nehledal.:-DJinak napojení toho obskurního náramku se zdá celkem standardní, takže bych ho možná celej sundal a koupil bych koženej řemen, pokud nemůže vychytat dýlku. Ale je mi to celý divný, protože dílky se zdaj dostatečně krátký, aby to šlo jejich odebíráním/přidáváním vyladit na míru. Problém může snad jen ve velikosti hodinek, tyhle čínský fashion šmuky maj tendenci bejt přerostlý a křiklavý - 43mm pouzdro může bejt na dámskou ruku už moc velký a dělat tak trochu problémy.Jinak doufám, že jsi je koupil aspoň v 70% slevě, vypláznout 12k za něco takovýho by bylo celkem peklo.edit: tak nic, ty rozměry jsem vyčetl z blbýho webu, podle ofiko maj 38mm. Tím spíš je pro mě popsanej problém záhada. Přece vyndání jednoho dílku nemůže přetvořit hodinky z plandajících do nezapnutelnejch. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem USER47
Návštěvník Strocek Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Já si taky neodpustím jedno OT. Kluci vy řešíte, že se vám nelíbí, mě teda taky ne a taky bych je nekoupil, ale maj se líbit někomu jinýmu a otom to je edit. zkusím taky pomoci, jak tak koukám, tak musíš ubrat jako by dva dílky a asi je fakt možný, že tam budej velkej rozsah. A místo origo tahu či co to je, bych to viděl na nějaký ani ne tak kůži jako spíš pěkný bílý gumák Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Strocek
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Chlapi, holkám se přesně tohle líbí. S tim nic neuděláš, u tohoto náramku je vyndání jednoho článku opravdu velká změna, stejnej problém je i u stejný konstrukce náramků bez hodinek, ale u těch nevadí, že se víc nebo míň plácaj na ruce. Takže buď sundat ten tah, nebo se podívat u Festiny na stejný rozměr náramku a ta u některých modelů má půlčlánek, ale tom pochybuju, takže bych to osobně vyřešil bílým silikonem a je pokoj. Bude to rozhodně příjemnější na ruce, lehčí a líp na míru ... i levný. třeba něco takovýho Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
USER47 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) btw: možná na tom nebude vypadat blbě bílý nylonový nato v nějakým takovýmhle stylu:). Akorát bude asi těžký najít nějaký s rose gold poutkama a sponou, pokud bys chtěl, aby to ladilo.edit: ha, tady jeden je:http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Solid-Color-Rose-Gold-Buckle-18mm-20mm-22mm-Stripe-Cambo-Watch-Army-Military-Nato-Fabric/32428053481.html?spm=2114.40010408.3.58.ZMtG7w Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem USER47
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 btw: možná na tom nebude vypadat blbě bílý nylonový nato v nějakým takovýmhle stylu:). Akorát bude asi těžký najít nějaký s rose gold poutkama a sponou, pokud bys chtěl, aby to ladilo. edit: ha, tady jeden je: Taky super nápad, koupil bych oboje, gumu i hadr jen je otázka, jak dlouho bude ten hadr bílej ... ale s dnešníma moderníma pracíma přípravkama
Marfael Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 I na Casiách za "pás stovek" je mikroregulace, mi neříkejte, že to tady není...?Když si představím jaké taky líbivé a navíc kvalitní hodinky by měla za 12 000, tak mě z toho skvostu jímá hrůza... Ale ano, vím, ženám to prostě nevysvětlíš, stejně jako s autem, ona chce prostě červené a tím výběr hasne:-))
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) I na Casiách za "pás stovek" je mikroregulace, mi neříkejte, že to tady není...?...Casio má na tomhle typu spony u keramického náramku mikroregulaci? Máš fotku, nebo odkaz? Díky, protože to musí být unikát. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
USER47 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 I na Casiách za "pás stovek" je mikroregulace...U takovýhle spony asi ne:).
Kocma Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Děkuji moc za rady... nejsem v hodinách až tak moc znalý ...Tak mě zajímalo jestli něco takového je.Zkusím se mrknout po polovičních článcích se stejným rozměrem... Ale dopadne to tak že koupím nějakou přesku silikonovou určitě bude nějaká pěkna stačí jen hledat.Mimochodem: Za hodinky jsem dal přesne 5000,- Kdybych si měl vybírat já nebo podle mě...dopadne to uplně jinak Ale ženské něco vybrat... Po radách všech kamarádek jsem vybral tyhle hodinky protože z nich byli věechny nadšené.A jsem ze svým výběrem spokojen... Přítelkyně byla štěstí bez sebe... Děkuji za rady Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Kocma
Daemonultimate Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Silikonovou přezku asi ne, spíš silikonový řemínek s přezkou ... účel světí prostředky, hlavně že se dárek líbí. Fashion značky tu nejsou v oblibě, jejich kvalita ani zdaleka neodpovídá cenám, za které se je prodejci snaží prodávat a je dobře, že si nevyplázl plnou cenu. Ale tenhle problém se netýká pouze fashion značek, ale i výrobců tvářících se jako tradiční hodinářské značky, tak je to třeba u Festiny a Invicty. Naopak existují fashion značky, u kterých je zajímavé sledovat jejich budoucí cestu, jednou z nich je Fossil a jejich vlastní strojek. Tak Tě Armani přivedl na forum a k hodinkám, bude fajn když rozšíříš naše řady závisláků protože tvé vystupování je slušné a umíš těm co ztráceli čas s radou pro Tebe i poděkovat. To není kupodivu až tak běžným jevem.Ať hodinky slouží a dál nesou jen radost. ... ten hadr jak radil kolega bych nezatracoval, dokáže hodinky posunout do úplně jinýho směru a nekupuj nějakej levnej silikon, je to šmejd, co začne rychle lepit a chytat na sebe veškerej bordel, kromě toho neumí ani dobře obepnout zápěstí. Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se