Jeremy Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) Tak jsem se před měsícem zamiloval do bicolorů a manželka projevila zájem o slušné hodinky. Rozloučil jsem se s Daytonami a DeepSea a takhle to dopadlo. Vlevo moje, vpravo její. A bonus: když je posouvací spona na minimu, jsou jí, když je na maximu, jsou mně :-) Edit, koukám, že je má vomatlaný a já nesrovnal lunetu po vaření večeře :-D Ale třeba mi to prominete... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem Jeremy
huhu4d Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Manzelka unosi sdc4000? Ak dobre vidim teda
long Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 No potěš př...lTo je rozmar pěkného rozměru. Gratuluji Ti !!!
Sborez Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Sakra ty bicolory ti závidím a kéž by měla manželka tak dobrý vkus v hodinkách :-) Teda radši asi ne :-) Hezká dvojka....
Jeremy Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Manzelka unosi sdc4000? Ak dobre vidim teda Unosí - DeepSeačka už jí byly moc velký, ale tohle je OK. Jasně, ne k šatům, ale na lítání v riflích je to fajn...
Jeremy Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Jinak v tom kšeftu měli Redy, DoubleRedy, Pateky - no připadal jsem si tam se svejma EURama jak chudej příbuznej.. :-D
M3maniac Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Ještě jednou gratulace, at vám oběma dělaj radost....P.S. ted bude muset šéf jít do fullu
Jeremy Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Já mám šéfku babu, takže je to OK :-)
huhu4d Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Jojo klobuk dolu. Gratulujem ku peknym kuskom.
ondralbc Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Pěkné domácí kombo Gratulace Co to bylo za shop?
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Pěkné... nekouká manželka po těch bicolorech ?
Jeremy Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Pěkné... nekouká manželka po těch bicolorech ?Kouká, ale tak hodná zas na mě není :-)
M3maniac Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Já mám šéfku babu, takže je to OK :-)I šefka může mít FG :-)))
Jeremy Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 I šefka může mít FG :-)))Vona má nějaký holčičí žlutý Raymond Weil nebo co.. ale v tomhle já nedělám :-)
Marhi Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Hergot to musí bejt ale ženská,,,Dělám si srandu, zajímavé že se bicolor vrací periodicky, a mě se to nikdá nee.Podle gusta každého soudruha. Krásné jsou obé.
atari Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Krásná kombinace, ať slouží ! Unosí - DeepSeačka už jí byly moc velký, ale tohle je OK. Jasně, ne k šatům, ale na lítání v riflích je to fajn...Když má na lítání Rolexy, co má k šatům, teda jestli to neni uplně tajný?
Jeremy Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Krásná kombinace, ať slouží ! Když má na lítání Rolexy, co má k šatům, teda jestli to neni uplně tajný? Takový nějaký kvarcový brajtle mrňavý s kamínkama..
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Co rict Jeremy- pouze uau,moc pekny a uz ladite :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se