mwb Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Tie Marky vyzeraju dobre, ale viac som zvedavy na nastupcu 3777 (teda predpokladam, ze bude).
octaviakk007 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Tie Worldtimery snad ani nie su IWC...
mwb Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Este k tym Worlditmerom, vyzor teda vobec, ale ten sposob prehadzovania casovych zon mi pride fajn.
Micey Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Já nevím, debilní design je debilní design ta plovoucí datumovka křičí malý strojek jak v Dieselech. Tojo.. Ja si vzdycky rikam, ze firma jako IWC by snad mohla vymyslet neco jako nastavbu nad ten datumovej venec, aby se to hezky o tech par mm souplo, ale asi to holt technicky nejde. Anebo je jim to u zadku:) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Micey
Exiztence Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Jde hublot ma pro velký modely inhouse "date" modul jestli nemelu sracky
mwb Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 A uz su tu vsetky:http://www.watchesbysjx.com/2016/01/sihh-2016-overview-of-new-iwc-pilots.htmlK tym novym 3777, zatial ale bez rozmerov.
Hasňa Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Velká galerie. Trojdatum pryč všude a BP už nemají červený akcent. http://www.forbes.com/sites/elizabethdoerr/2016/01/17/iwc-updates-pilots-watch-line-at-sihh-2016-photo-gallery-of-extensive-collection-included/#2715e4857a0b17b6d4cc18f9
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 som rad, ze vyvojar v IWC neni konzerva a obcas zozere aj nejake hubicky, ale ze to robi aj vedenie ktore finalne schvaluje nove modely je pre mna fakt prekvapenim.. holt hubickova renesancia v IWC inac si ten worldtimer vysvetlit neviem...
StefanM Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Ja pojdem proti prudu a worldtimer sa mi hodne pozdava. Ucelnymi mechanickymi funkciami naplnene hodinky, datum pekne sumerny s cislami, scitac chrona v jednom subciferniku, perfektna luneta. Vlastne na nich nenachadzam chybu. Aka je velkost? Cenovku predpokladam cez 10t eur...
speedmaster Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 A klasicke Marky 18 Top Gun s matnou keramikou nikde... :-(
bandicoot Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Ty ceny jsou teda hodně ostrý... 7650USD za Fliegerchrono... Datumka na markách je taková Primácká, pěkně nevyvážená. Prázdnej flek u chrona u čtyřky dává najevo, že zvětšení na 43 mm se odehrávalo už na minulé verzi jen zvenku, nebudu tady obhajovat tripledate, ale tam to nebylo tak patrný, tady mi to najednou všechny ty subcifry připrclo opticky ještě víc je středu. BP gut, návrat devítky vítám, červený akcent mi asi nechybí, je to čistší. edit: zdá se mi to, nebo změnili tvar pouzdra u fliegerchrona? je takové soudkovatější, chybí konkáva mezi pouzdrem a nožkou navíc, cena UP, přitom řemen jen "calfskin" (byť Santoni) a ještě: nechat si po prezentaci ladies pilotek claim "swiss luxury watches for men" je v dnešním světě fail edit 2: ceny marků se u zdrojů hodinkee a watchesbysjx podstatně liší, tak jsem zvědavý... Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem bandicoot
misoo Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) no a teraz som veru zvedavy, kto z tych co sa tu bili na prsia ze 36 je fasa velkost, kto by ich uprednostnil pred 40 btw, nechrono model medzi mark a bp stale nikde... Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem misoo
Exiztence Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Paradoxně mi přijde ta bílá varianta hodně dobrá, samozřejmě date fail ale stejně...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Ty ceny jsou teda hodně ostrý... 7650USD za Fliegerchrono...Brutal. Datumka na markách je taková Primácká, pěkně nevyvážená.Zcela souhlasim, fail jak cyp. Kdyby to bylo uplne bez ni, byla by to parada. Prázdnej flek u chrona u čtyřky dává najevo, že zvětšení na 43 mm se odehrávalo už na minulé verzi jen zvenku, nebudu tady obhajovat tripledate, ale tam to nebylo tak patrný, tady mi to najednou všechny ty subcifry připrclo opticky ještě víc je středu.Aniz bych ti chtel lezt do zadku, tak triple date na chronech mi vubec nevadi. Ale na Markach mi to vadilo. Jak jsem jiz psal, tam mi vadi vlastne jakekoliv datum. BP gut, návrat devítky vítám, červený akcent mi asi nechybí, je to čistší.Navrat devitky je super. Cerveny akcent se mi libil. Stejne, jako se mi libi na DK10. Mam to rad. Krasne to ozivi cele hodinky. I na BP jsem to mel rad. Ale devitka je dulezitejsi, to je jasny, takze celkove zlepseni.
StefanM Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Uz nic, dlhsie som sa nad tym zamyslel. Inak hodinky maju 45/16,5 mm, a teda ci budu nositelne aj na mensom zapasti bude zalezat na tvare puzdra a noziciek. Cena: 11900$.
mi3 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) omg. that Timezoner !! That can't be true. It's not a joke !? IWC is really producing this Monster ?? The watch will chase me in me dreams . Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem mi3
Ohm-Aztec Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Na TimeZone jsou nějaké živé fotky, a ty 36mm nevypadají vůbec zle. A vzadu... bez zbytečných kokotin... Zdroj: http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=7191179&rid=2#msg_7191179 Edit: odkaz Upraveno 4. února 2016 uživatelem Ohm-Aztec
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se