emef Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Carl Brashear, nějakej černej potápěč, slyšim o něm poprvý, ale:2000 kusůRozměr 42 mmModrej cifrJá myslim, že hodně dobrý https://www.hodinkee.com/articles/the-oris-carl-brashear-limited-edition-base-on-the-divers-sixty-five-in-bronze#article-popupEdit: nejde mi z mobilu vložit fotka. Tak to sem někdo dejte. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem emef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Film jsi videl? Ten černej pán je docela legendahttp://www.csfd.cz/film/11982-ten-nejlepsi/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Moc pěkný,jsou to teda takový ty kancl divery,dost uhlazený,ale líbí se mi,to dýnko je výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ty neznas ten film?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Na instagramu psali neco o 2600 USD. Nevim nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Ty sou super, skoda ze neudrzeli velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Oris dělá poslední dobou pěkný věci... Jinak film sem kdysi viděl... docela dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Film jsem právě neviděl. Ale mohl bych se na něj mrknout. A vy jste ho jako znali i před filmem? Mám se stydět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Na instagramu psali neco o 2600 USD. Nevim nevim.V clanku je 2600CHF, coz sedi s dolcy... Jako cca 66tycek je vcelku dost... Ale jsou pekny, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 film je moc peknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 obávám se, že než to chytne patinu, tak to budou celkem pouťový hodinky .... podle fotek to vypadá na ten divnej "růžovej" bronz pocta potápěči se 100M vodotěsností je taky žert ale u oris se to dá omluvit ... má spousty limitovaných kreatur v šatníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jo, těch 100m mi taky přijde trochu divné... Ale hodinky jsou pěkné a dýnko super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 To se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 tak to dno hodiniek je krasne, ale nebudu tie kudrlinky na ruke tlacit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 hele me se to fakt libi a ten cifr domodra jestli spravne vidim.. kdo je v cesku AD orisu? koscom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 No, pěkný to je, ale nějak mi toho bronzu přijde dost. Možná bych si to uměl představit s klasickou lunetou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Ale jo, nejsou špatný, neber je za 1.000 CHF. Těch 2,600 CHF je zřejmě překlep, stejně jako cena u sériovky. Že není? Divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Za mne pekne, jen rovnez wr 100 m je slabota. Film jsem videl:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 zajímavý počin..ale sdílím výtky uvedené shora.. takže nic pro mne. tmoris: Koscom, ale třeba také i Altman je má.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se