Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute, stojim pred dilemou, do ktorych hodiniek mam ist? Obidvoje nove u AD. Ake su pre a proti? :)

Odesláno

Tak asi nejdůležitější je právě funkce GMT a její absence, cestuješ po světě trochu?  Jestli ano GMT, pokud ne tak Suby  ;)

Odesláno

Zkousels oboje? Jsou tam drobne odlisnosti ve tvaru pouzdra, spony. Uvedomils sis to pri zkouseni, jsou jedny z nich pro tebe na ruce pohodlnejsi? Kdyz teda pominu f-ci gmt... Mne treba lepe sedi gmt2c...

Odesláno

Tak asi nejdůležitější je právě funkce GMT a její absence, cestuješ po světě trochu? Jestli ano GMT, pokud ne tak Suby ;)

Lepe bych to nenapsal, diky Afri:).

Odesláno (upraveno)

GMT ručka neni potřeba jen pro cestovatele... Kromě toho že je krásná a chtěl bych jí i kdyby bych jí vůbec nepotřeboval:-), se dá využít pro sledování času, když je nějaká sportovní událost na druhej straně zeměkoule a nebo třeba i jenom na letní/zimní čas...

Jo a taky je s ní jednodušší určit sever:-) 

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odesláno

Mě GMT ručka ruší a vzhledem k tomu, že do jiného čas. pásma jedu jednou - max. dvakrát za rok, tak ji ani nepotřebuju. A když jedu do Asie, stejně si beru Suunto :-)

Odesláno

Jak už psal LovecK, dost zásadní je i trochu odlišnej tvar pouzdro (respektive dýnka) a spona, mně daleko víc seděj právě GMTčka, jsou placatější a ta spona mi bohatě stačí...ale mně se celkově daleko víc líbí, takže jsem to dilema neřešil

Odesláno

Jestli jediný sportovní Rlx, tak černý suby nebo blnr. Černý gmt jsou nuda, naopak zelený suby až moc velká zábava. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...