Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz jsem tady.

Takze:

1. Tebou popsane nedostatky jsou v pohode

2. Hlavni nedostatek je ten šunt od Festiny, takze vyhodit, zahrabat a koupit normalni hodinky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:) Dík, něco takového jsem čekal.. Nemůžu mít hned ze startu superhodinky za 30 papouchů. Musím se k tomu postupně propracovat jak finančně, tak duševně.

Odesláno

Doprd*le, ale už mě to začíná sr*t - teď jsem si všimnul, že začíná uhýbat i minutová ručička... :/ Tohle fakt není na reklamaci?

Odesláno
  V 13. 1. 2016 v 14:29, tweek napsal:

Doprd*le, ale už mě to začíná sr*t - teď jsem si všimnul, že začíná uhýbat i minutová ručička... :/ Tohle fakt není na reklamaci?

Jak ti může uhýbat minutová ručička? Ta snad neskáče, ale plynule klouže, ne?

Odesláno (upraveno)

myšleno tak, že když je vteřinová ručička na 12. hodine, tak minutová je v půli cesty (mezi minutovými ryskami - takže např. nevíš, jestli je 15:05 nebo 15:06, protože při celé minutě je poloha minutovky přesně mezi ryskami minut 5 a 6). Nicméně vypozoroval jsem, ze tohle se děje jenom na pravé půli ciferníku. Na levé už zas ukazuje přesně. 

Upraveno uživatelem tweek
Odesláno (upraveno)
  V 13. 1. 2016 v 14:50, tweek napsal:

myšleno tak, že když je vteřinová ručička na 12. hodine, tak minutová je v půli cesty (mezi minutovými ryskami - takže např. nevíš, jestli je 15:05 nebo 15:06, protože při celé minutě je poloha minutovky přesně mezi ryskami minut 5 a 6). Nicméně vypozoroval jsem, ze tohle se děje jenom na pravé půli ciferníku. Na levé už zas ukazuje přesně.

Napsal jsem blbost, mezitím jsem to pochopil. :)

Pokud to je jak píšeš, reklamuj. Taková vůle minutové ručičky je fakt už moc. Vrať to a kup si nějaké Seiko za ty prachy...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno
  V 13. 1. 2016 v 14:29, tweek napsal:

Jestli je mas v zaruce, neres to, a sup s nima do Pardubic. Za zkousku nic nedas... mno, i kdyz asi dobre nepochodis. 

V 13. 1. 2016 v 14:50, tweek napsal:

Nicméně vypozoroval jsem, ze tohle se děje jenom na pravé půli ciferníku. Na levé už zas ukazuje přesně. 

Mas holt sejdrem cifr. 

Odesláno
  V 13. 1. 2016 v 15:07, tommas4 napsal:

Omlouvám se, špatně napsáno.

pětka = 10 korun

búra = 5 korun

litr = 1000 korun

papouch = ??? korun

Jen doplním:

kilo = 100 korun :D

Odesláno

Takhle to vypadá, když je 16:10. prostě ručička je mezi 9. a 10. minutou. a po třicítce to najednou ukazuje správně.

post-41474-0-42847200-1452698085_thumb.jpg

Odesláno

Jsem se dočetl teď na Heurece (nechtěl jsem se blbě ptát), že ty hodinky se u nás prodávaj mezi 3 a 4 papouchama v českých korunách. Za co pro Boha, to jsou vyhozený peníze. Mně třeba nepřijdou designově špatný, ale to provedení bude zřejmě uplně na levačku.

Odesláno

Kup si normální hodinky a tohle dej pryč. Zaměř se v klidu na Casio, Orient, a Seiko. Když nebudeš moc náročný, tak s tímhle japonským artiklem vystačíš ještě hodně dlouho. A hlavně s nákupem quartzek musíš postupovat zásadně uvážlivě - Festina Lente, to je latinsky Pospíchej pomalu.  :notworthy:

**

Odesláno (upraveno)

Kdysi jsem také měl Festiny (v quartzu).

Po pár dnech nošení jsem zjistil, že při (běžném) zatřepání rukou se minutová ručička posune v rozpětí cca 0,5 minuty. Reklamace v rámci záruky (v Pardubicích) ukončena s výrokem: vše OK. Akorát mi při tom posuzování poškrábali sklo i ciferník. Tím (po vrácení peněz) skončila má Festina éra .....

Upraveno uživatelem Mareka01
Odesláno (upraveno)

Francek se zná s CEO Festiny, může Ti to domluvit, šibnou Ti s cifrem. Kdo tady může říct, že se zná osobně s Javierem Sanchizem.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno
  V 13. 1. 2016 v 19:12, marosh napsal:

Francek se zná s CEO Festiny, může Ti to domluvit, šibnou Ti s cifrem. Kdo tady může říct, že se zná osobně s Javierem Sanchizem.

Se scházíme v Karviný :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...