vrcan Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Od nemenovaneho nemeckeho vyrobcu (nie, nie steinhart) mam info, ze Soprod kalibre maju vyssiu poruchovost ako aj len bezne ETY 2824. Myslel najma % vadnych kalibrov priamo z fabriky, nie poruchovost uz v nosenych hodinkach... vie sa niekto k tomu vyjadrit, nejake skusenosti? Dost ma to prekvapilo, totiz ten nemenovany vyrobca tvrdil, ze MOZNO je miyota 9015 lepsia volba ako Soprod....Vzdt som si myslel, ze akykolvek klon ETY, ci uz soprod, alebo sellita, je v podstate to iste ako prava ETA. Tvrdenie tohoto vyrobcu berem s rezervou, kedze ma pristup ku ETAm, mozno je za tym "marketing". Toto info ma udajne od hodinara, ktory vo velkom montuje do (opat nemenovanej) inej nemeckej znacky hodiniek eta klony. Kedze su to chulostive a nepodlozene tvrdenia, konkretne mena neuvediem.
Micey Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Zajímavý, nicméně Soprod neni klon ETY, ne..? Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Micey
JanNovakJan Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Soprod A10 je klon Seiko 4L25. Rozebírá se to na každém fóru pořád dokola
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Dost ma to prekvapilo, totiz ten nemenovany vyrobca tvrdil, ze MOZNO je miyota 9015 lepsia volba ako Soprod.... S tímto tvrzením jsem se už taky několikrát setkal. S miyotou 9015 mám jen ty nejlepší zkušenosti.
vrcan Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 mimochodom vraj miyota 9015 zvysila cenu o 35%, zrejme koli vysokemu dopytu. ...a musim suhlasit, doteraz spokojnost a mal som ich zopar....
Sedlin Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 kluci, anyž bych chtěl naplnit svou zdejší auru a vyrejvat, tak takovýhle tvrzení můžou být hodně zavánějící čímkoli jen ne pravdou a zavádějící taky tak. Vezměte si kolik lidí tady si kupuje hodinky podle preferencí někoho jinýho - viz. vlákno poraďtes koupí, ne podle vlastního názoru. A třeba někdo z nich, nevybavených mentálním nástrojem tvořit vlastní názor, tohle jakkoli neověřené zvolání vezme za své a dál to už nebude šířit stylem "možná", nepodloženě" jsem slyšel / četl, ale budou tvrdit, že Soprod je sračka a ETA je top. btw: Je i Soprod možný dostat v topu? ;-) A protože mám doma tolpap, kde se střídavě na jednotlivých políčkách objevuje logo Festina (soráč Franto) a logo Soprod, musím za ně kopat :-) Furt je zvolání "Soprod je prej horší než..." na stejný úrovni jako "mám zaručeně pravý Breitlingeny po dědovi...." Soprodu se taky vyhejbám jak křesťanskýmu kostelu, ale jsou to zatím jen mýty a fámy. takhle nějakej hodinář, kterej by uměl dokázat objektivitu svých tvrzení a povyprávět nám tady o tom, to by bylo něco mocinky růžovýho s žůžovýho:-)
5etter Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Cituji: ...tvrdil, ze MOZNO...Tak to hovoří samo za sebe
vrcan Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 este dodam, ze hodinar ktory toto tvrdi montuje ETA klony radovo v stovkach kusoch... opat upozornujem ze nemam komplet toto info nijako overene.
geometr Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Myslel jsem, že se to tu bude nějak objektivně porovnávat na základě nějakejch faktů a statistik. Ale tohle.... Můj kámoš má kamaráda a jeho kámoš povídal, že.... Trochu zavádějící název vlákna, o tom uvedení nemluvě. No jo no, myslet znamená hovno vědět.
ggrand Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Tak ono hlavně neznamená automaticky, že když přijde z fabriky šmejd,že standartní výrobek je taky šmejd.
Murphy97 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Tak asi budu prvni s osobni zkusenosti... V r. 2010 jsem koupil nove Jaermann & Stübi s A10-tkou a po par mesicich se mi zacaly cca po 5 hodinach zastavovat.Reklamoval jsem, byly poslany do Svajcu k vyrobci a do mesice byly zpatky s novym strojkem a doklady. Pak uz vsechno v cajku....Tim v zadnem pripade nechci rict, zda je neco horsi, ci lepsi, jen proste osobni zkusenost s dobrym koncem...
Návštěvník Mitak Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 To, že Miyota 9015 skokově zdražila o 35%, psal i majitel značky Gruppo Gamma.
vrcan Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Myslel jsem, že se to tu bude nějak objektivně porovnávat na základě nějakejch faktů a statistik. Ale tohle.... Můj kámoš má kamaráda a jeho kámoš povídal, že.... Trochu zavádějící název vlákna, o tom uvedení nemluvě. No jo no, myslet znamená h...o vědět. OK, budem konkretnejsi, spomenul som si ze sa to pisalo na WUS, takze nie je dovod to tajit. Spominal to Clemens Helberg (h2o) co je sice neznama tu, ale v USA a Nemecku ma obrovsku fanuskovsku zakladnu, radovo tisice ks predanych hodiniek, sucasny kral micro brandov (statisticky). A tvrdil to o zrejme svojom hodinarovi, ktory montuje aj pre velke serie aj pre niekoho ineho z nemecka a ide o sellita alebo soprod. Viac neuviedol. Iba to, ze statisticky su horsie ako ETA.Pisal som to sem, pretoze sam tomu moc neverim, tak sa pytam, ci to nie je nahodou znama vec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se