Kid_A Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 moc povedeny fotky. a souhlas- na remenu jim to fakt slusi
sibirnaya Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 moje vcera vyrazily z tokia, uz se tesim, diky za inspiraci
matthias Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 tak at to ve zdravi dorazi.Jsem fakt zvedavy na pocit oproti tem tvym byvalkam...
Vit Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Nádherné fotky. To že přesvědčily Honzu k jejich koupi pokládám za vysoké vyznamenání.
matthias Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Moc dekuji za pochvalu, vazim si ji. Hodinky jsou opet na tahu a asi na nem zustanou - nandat ho zpet byl celkem boj, ktery si rad na chvili odpustim...
ave1112 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Ale oplatilo sa:-) na tom tahu su fakt uzasne a snad sa coskoro dockas aj tych GSiek a budes produkovat dalsie exkluzivne fotky, krasa Matthias:-)
AndyAaron Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Zajimalo by me, jak je to s praktickou odecitatelnosti casu? Kdyz vidim cerny cifr se sunburstem a k tomu stribrne rucky, tak z toho mam obavy.
matthias Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Ave, diky, ale na GS si pockam par let - pokud vubec. Ted jsou a jeste nejakou dobu budou jine priority... Andy, odecitatelnost casu je v realu velmi dobra. Sunburst je pri beznem svetle velmi nenapadny a rucky jsou ve vysokem lesku Na te dnesni fotce to tak mozna nevypada, ale tam sem chtel aby vyniklo spise pouzdro a tah. Pri normalnim noseni to vypada podobne jako na prvni nebo posledni fotce v tomto prispevku.
AndyAaron Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Diky za info, v tom pripade to je ok. Ptal jsem se proto, ze cerny cifr a stribrne raficky jsou napriklad hur citelne u orient bambino, tak jsem chtel mit jasno.
ave1112 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Jasne ze najprv su dolezite ine veci ale ked ta to tiahne ku GS raz ich urcite budes mat:-)ja som na tom bol podobne a na ruke mam od minuleho roku svoje vysnene hodinky:-) nemas sa predsa zatial kam ponahlat momntalne to mas perfektne a ked pride ten spravny cas budu aj GSka:-)
ivlado Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Hodinky nádherné, taktiež fotky ,predovšetkým so SARB065 sa krásne dopĺňajú naozaj podarené combo.
Chorche Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Gratuluju k nádherným hodinkám. Jediné, co na mě působí rušivě, je velký nápis "automatic", ale jinak jim není co vytknout, ty detaily jsou kulervoucí
brutulus Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Nádherný hodinky. Začínám taky po nich pošilhávat, ale nejsem schopen zjistit kde v ČR by se daly koupit. Google a heureka nic nenajde. Kdes je koupil ?
matthias Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Obavam se, ze v CR je nekoupis - je to model urceny pro japonsky trh a prodava se jen tam (a mozna nekde v USA, co sem koukal). Ja je kupoval z Japonska pres ebay, ale ten "muj" prodejce uz je vyprodal. Daji se ale na ebay najit i jinde.Pokud bys nechtel pres ebay tak vyzkouseny prodejce je treba Seiya. Pri pripadnem nakupu si ale k cene pricti DPH + poplatky. Vice treba tady. Pokud to vis, tak me ignoruj
sibirnaya Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 hura, moje sejka uz sou na celnici prave sem posilal scany ebay, paypalu a plnou moc..
reno.f Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 jsou super a opravdu v ČR nesehnatelné. Jinak všem závidím jak umíte fotit :-)
MíraMíra Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 V 13. 2. 2016 v 8:29, sibirnaya napsal: hura, moje sejka uz sou na celnici prave sem posilal scany ebay, paypalu a plnou moc..Krásný hodinky. Doufám, že ti vydržej do srazu. Hrozně rád bych je viděl na živo, jestli je teda vezmeš. Gratulace..
sibirnaya Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 uz sou doma, zitra zkusim neco cvaknout hodne muziky za malo penez..
Vit Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 V 18. 2. 2016 v 19:26, sibirnaya napsal: uz sou doma, zitra zkusim neco cvaknout hodne muziky za malo penez..Už se těšíme.
MíraMíra Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 V 18. 2. 2016 v 19:26, sibirnaya napsal: uz sou doma, zitra zkusim neco cvaknout hodne muziky za malo penez..Paráda.. taky už se těším.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se