Přejít na obsah

Rolex - Basel 2016

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

AD vždy dají přednost složení finanční zálohy před rezervací, tak to udělej jako kolega z předešlýho postu, slož po dohodě s AD zálohu a máš vystaráno. Taky jsem to tak udělal minulej rok u Snoopyho a byl jsem první v pořadí,  navíc jsem měl možnost si vybrat číslo z hodinek, které měl butik Omega k dispozici.

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno (upraveno)

Hotovo. Cena v ČR 319.000 včetně. Termín dodání nejasný - mám počítat s podzimem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Vjace
Odesláno

takze takto to nejak vyzera... ohladom Dayton.. teda vo Viedni ocakavaju tak 4-5ks, zalohu odo mna nezobrali, lebo mi nevedia nic garantovat a objednali mi len 1ks... a bude to prudko nedostatkove zbozi :) :) :)

a dodanie cca september, oktober... 

post-34747-0-56719000-1458736860_thumb.jpg

Odesláno

Nevím jaké je v Rakousku DPH, ale v ČR je cena o 50? vyšší. Těch 319.200,- Kč je přepočet z koncové ceny Rolex pro ČR vč. DPH - 11.400?.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Chápu, že ta touha mít ty Daytony hned je obrovská, ale zhruba v Q2 2017 to bude o 10 - 15 % levnější.

A to už se (možná) vyplatí počkat, nebo ne?

tohle chce napsat do pamětihodností. Spletl sis asi vlákno a značku.
Odesláno (upraveno)

lacnejsie na krame uz nikdy nebudu. 

Jj, na krame to dolu nepujde, ale vcera jsem asi po roce koukal  na ceny SD4000c na forech a byl jsem prekvapeny propadem ceny.  Nove jsou tusim 11tis.  USD na  krame, na forech uz zacinaji jit i za 7tis. USD (samozrejme second hand),  jeste pred rokem to  bylo 9-10. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Co bude lacnejsie? To akoze Rolex zlacni v Q2 o 10-15%? Nebude to skor naopak, ze si este prida ako vzdy dalsich 5%? :) :)

ne

lacnejsie na krame uz nikdy nebudu. 

ne

tohle chce napsat do pamětihodností. Spletl sis asi vlákno a značku.

ne

Na dalsi rok ma vasa banka prestat znehodnocovat korunu, nie?

ano, přesně tohle jsem myslel

Návštěvník Mitak
Odesláno

To jako, že by euro bylo příští rok za 23,00 - 24,50 Kč?Těch 10-15% jsi myslel? Jediná šance je, že by jich Rolex začal dělat fakt hodně a dostali se k šedým prodejcům za výrazně nižší ceny než ceníkové.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...