mAra_ Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) Ještě dvě rychlé fotky z přítmí...První bez nasvícení, druhá po probliknuti svetylkem mobilu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem mAra_
mAra_ Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Tak jsem ještě rychle cvakl pár fotek před kinem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Ruku bych na ne mel, ale nemam na ne koule, skoda. Paradni hodinky.
Frostie Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Ruku bych na ne mel, ale nemam na ne koule, skoda. Paradni hodinky.no, ale jsou ještě o mm menší, než moje avatarovky...
mAra_ Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Kluci, mám z nich velkou radost. Mám to teď vymyšlené takhle: milgauss na slušno, tohle na motorku / pivo. A citizen bullhead abych měl aspoň jedny staré chrona. A spousta spousta vintage kusů které spíš nenosím, ale vezmu jen občas vyvetrat... A myslím, že tyhle potvory mi budou pěkně a snad i dlouho sloužit.
mAra_ Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) A tím, že to nemá žádné nožky, tak se to fakt dá i na menší ruce... Jako macci to jsou, ale tak nějak ještě v klidu nositelne. Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem mAra_
Frostie Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 A tím, že to nemá žádné nožky, tak se to fakt dá i na menší ruce... Jako macci to jsou, ale tak nějak ještě v klidu nositelne.JJ, v pohodě a jsou lehoulinké
McStinger Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Vyzerajú výborne, aj lumi zrejme fajn.
bandicoot Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Ooo, ty jsou boží. A to jsem tu lunetu zpočátku sledoval trochu s despektem...
spineshank Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Jsou parádní, velká gratulace. ...nemít už v hlavě vybraný Aqualand promaster jdu do nich.
Matus223 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Neporadili by ste mi odkial ich viem kupit ?
McStinger Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Napríklad http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bn0176-08e-promaster-eco-drive-professional-300m-diver-dlc-mens-watch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se