Přejít na obsah

LARS LARSEN The Sea Lion

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zase tak úplně špatně nevypadají, souhlasím s tebou Kide. Ani cena 375 britských liber není zase až tak něco nemístného. Byť je fakt, že pokud něco takového, tak bych si spíš připlatil na nějaké Wardy.   

Odesláno

Zasloužily by si lepší strojek a černej datumovej věnec u verzí s černým cifrem, jinak mě to nijak neuráží. Stejně si ale nedovedu představit, že při rozpočtu 15 000 Kč bych volil zrovna tohle. A to ani kdyby měly třeba Miyotu 9015 místo tý starý 8215.

Odesláno (upraveno)

Mně spíš přijde vtipný, jak jim ujelo zakončení vteřinovky na tom renderu bílý varianty. Navíc všechny ty rendery jsou nakřivo, padaj trochu doprava.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Rendery jsou podle šířky rehautu "snímané" téměř kolmo, resp. lehounce zleva. Vzhledem k tomu z polohy lunety u všech tří obrázků odhaduji, že je hliníková vložka buď blbě osazená, nebo má luneta nejmíň 240 kliků :D Ručičky jsou retro, což by mi až tak nevadilo, bohužel mají i retro velikost a to už je problém - srovnání s Blancpainy to krásn? ilustruje...

OT: ke jménu Larsen by se mnohem víc hodil název Sea Wolf, škoda že ten už používají jiní výrobci :) tak si alespoň díky t?mhle hodinkám po třiceti letech zase přečtu Jacka Londona :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...