kartagos Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 tý jóó tady je to ostrý :-) .. aligátoří kůže a židi ...
tommas4 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 No konečně něco o jidle,mohl by mi někdo sehnat krokodýlí maso? Škrpály, kabelky, klobouky, řemínky z krokodýla / alíka jsou na každém rohu, ale maso ani omylem. Tak co z toho je primární účel chovu?
ivan613 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Nevadí že nechápeš, rád vysvětlím. Jednoduše, maso je jídlo, potřeba, aligátoří kůže na hodinkách je rozmařilost, zhovadilost, jakou člověk pouze ukazuje, že má peníze. Trochu mi to připomíná, když si náckové dělali třeba stínítka na lampy z kůže židů. Asi proto, že jsem nedávno viděl Pianistu a mám rozkoukán Schindlerův seznam. Edit : odpověď na otázku ohledně ceny = nevím.Takže keď opominiem hodinky a vezmem veci ako sú topánky alebo bunda ktoré sú z kože tak je to tiež rozmarilosť,zhovadilosť?Výrobky z kože sa používajú už od pradávna.Nevidím jediný dovod prečo to meniť.To že tie zvieratá sú chované na farme má svoje opodstatnenie.Kvalitnejšia koža a nemusia sa loviť zvieratá vo voľnej prírode.
aprofil Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Když chovám krávu kvůli kůži je to OK a když chovám krokodýla, tak je to špatné?Podívej se kolem sebe, kolik výrobků je z kůže.Nosíš boty z Barexu? Pokud ne, proč dáváš nepokrytě najevo, že máš na kůži? Zeptám se znovu, kde jsi došel k názoru, že ze skotu je maso dražší než kůže? Srovnávat krokodýlí a lidskou kůži může jen blázen.Krávy se kvůli kůži nechovají, jak už jsem výše napsal, primárně se chovají kvůli masu a kůže je vedlejší produkt. Já k takovému názoru nedošel, odpověď na tvou otázku ohledně ceny byla "nevím". Ostatně, uvědom si, že nemůžeme srovnávat cenu masa a kůže. Jak bys to chtěl udělat? Na váhu, nebo co? Stejně tak nemůžeš srovnávat třeba cenu cihel a okenních skel, říct že jedno je dražší než druhé, jedná se o odlišné produkty.Nesrovnával jsem krokodýlí kůži s lidskou, jen jsem poznamenal, že mi to (v principu) trochu připomíná a to je prostě fakt. Obojí je forma vzácnosti, kterou se majitel snaží dát na odiv svou moc, vliv, bohatství. Takže keď opominiem hodinky a vezmem veci ako sú topánky alebo bunda ktoré sú z kože tak je to tiež rozmarilosť,zhovadilosť?Výrobky z kože sa používajú už od pradávna.Nevidím jediný dovod prečo to meniť.To že tie zvieratá sú chované na farme má svoje opodstatnenie.Kvalitnejšia koža a nemusia sa loviť zvieratá vo voľnej prírode.Krávy se kvůli kůži nechovají, jak už jsem výše napsal, primárně se chovají kvůli masu a kůže je vedlejší produkt. (už jen kopíruju, protože mě nebaví neustále opakovat to samé). Upraveno 7. února 2016 uživatelem filo-boxer
Conrad Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Tak zbytecnejsi vlákno tu snad nebylo to by se tu Tada vyřadil
Micey Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Krokodyl (i malej) je studenokrevna svine, kdezto kravatka jsou roztomily. Takze kecas. Upraveno 7. února 2016 uživatelem Micey
VintageLover Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Přesně...https://www.youtube.com/watch?v=k1LnBPnrOFk
farkyostrava Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 honic prispevku.... si kup hodinky na gume nebo tahu.... tvoje volba/svoboda.... a ja si koupim zasejc neco co chci ja moje volba svoboda zbytek je diskuze o nicem.
tombed Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Vítej Matěji! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JohnDoe Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Perfektne se sem hodi vyrok dedy Simpsona: "Vsechno, co tu rikate, je bud jasny, nebo naprosta blbost."
dalilamc Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 ...no tak co řešíš Aprofile,kup si hodinky na hovězině a každý další Tvůj řemen si pořizuj taky kravský.A bude to ideologicky v pořádku,ne?
aprofil Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Krokodyl (i malej) je studenokrevna svine, kdezto kravatka jsou roztomily. Takze kecas.V čem kecám? Zkopíruj mi to, následně za to dej to, co jsi mi právě napsal a pak své tvrzení zdůvodni. honic prispevku.... si kup hodinky na gume nebo tahu.... tvoje volba/svoboda.... a ja si koupim zasejc neco co chci ja moje volba svoboda zbytek je diskuze o nicem.Já se snad ptal, na čem si mám koupit hodinky? Já snad někomu mluvil do toho, co si kupuje on? Nechtěl jsi reagovat v úplně jiném vláknu a prostě ses překliknul? I to se může stát. honic prispevku.... si kup hodinky na gume nebo tahu.... tvoje volba/svoboda.... a ja si koupim zasejc neco co chci ja moje volba svoboda zbytek je diskuze o nicem.Nácek si zas koupil vzácné, luxusní stínítko. Dle tvé logiky taky jeho svoboda.
wizard-ov Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Hele Tombede, co je to za týpka? Přiznej se, že máš z něho doma stínítko lampy ?Jo Aprofile, napsal jsem ti tam pár tipů...
Micey Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Co mas furt s tema nackama? Jinak respekt, dobrej trolling. Trochu pruhlednej, ale dobrej:)
wizard-ov Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Třeba přišel naštvaný z demošky sluníček ?
tombed Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Hele Tombede, co je to za týpka? Přiznej se, že máš z něho doma stínítko lampy ?Jo Aprofile, napsal jsem ti tam pár tipů...Kura Wyzzošu, sen všech přeložkářů, nemám, není tam žádná přidaná hodnota,už je skalpovaný.
milan.w Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Tohle vlákno mi silně připomíná přednášku z filozofie, kterou jsem z nudy absolvoval, studenti se celou hodinu hádali na téma "židle".
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 (upraveno) http://www.kobja.com/en/collections http://inspirew.web2go.net/showroom/model/T0204/templateProductDetails.do?ParentId=1276702965437009529¤tPage=2&editCurrentLanguage=1197600878166&webId=1197600878165&productId=1261026346609005825 Vybírej při koupi pečlivě co kupuješ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2016 uživatelem maxipesfik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se