tano Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 V 21. 2. 2016 v 18:12, Sumenog napsal: Co toto?http://www.deepbluewatches.ca/BLUETECH-ABYSS-II-T-100-Swiss-Automatic-Tritium-Tube-Black-Dial-_p_1.htmlPekne jsou, o tom zadna, ale vyska 18 mm , boha jeho.
Sumenog Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Nebo toto?http://www.deepbluewatches.com/madiaubldi.html
Sumenog Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 ??http://www.deepbluewatches.com/daynightmilops.html
Karol Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 ....a kde ich chceš kupit ked su vypredane?
Sumenog Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 To nevím, poradíte jaký jsou možnosti?
Karol Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 (upraveno) však vyberaj z toho kde maš cenu.....je to microbrand raz ked sa vypreda už taky model neurobia vyberal by som z polskeho atomictime.pl lepšie ceny nizke poštovne a neplatiš clo a dph,z ameriky maš len 80usd dopravu Upraveno 21. února 2016 uživatelem Karol
AndyAaron Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Ja teda koukam, ze porad hledas a strilis a presne nevis. Uz jenom kvuli tomu bych byt tebou vybral neco levnejsiho a pak v klidu hledal dal a ujasnoval si, co vlastne chci. Porad mi prijde, ze nejlip udelas, kdyz za petku poridis oranzova monstra a pak se budes v klidu rozhlizet po necem lepsim. Az te monstra omrzi, tak je tu pak v klidu udas bez vetsi ztraty. Kupovat ted za dvacku armidy nebo deep blue mi prijde jako nesmysl. Prijdou, zjistis, ze to neni ono a hned tak se jich nezbavis nebo s vetsi ztratou.
Karol Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 .....jj tiež by som začal niečim lacnejšim
Sumenog Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Já si myslím, že tady "přesně" neví nikdo. Proč tedy začínat něčím lacinejsim? Já už představu mám docela jasnou:-)
Karussell Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 A proto se tady kazdej den objevi troje novy hodinky, ktery by se ti libily :-)))
Sumenog Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Jinak monstra jsou super, ale malý :-[
PavelSch Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Ze startu mě tohle vlákno docela bavilo, ale už se to zvrhlo. Jak psal Andy, teď už jen střílíš a víceméně nevíš kam. Hoď si čekačku na Tritony a v klidu si užij první lepší hodinky. Věř mi, že těch drobností, který ti budou časem vadit (nebo naopak přestanou) je mnohem víc než teď sám tušíš. A právě ty drobnosti + fórum + další a další elementy v Tobě utvoří jasný obraz třeba i o tvých dreamwatch. Na tvém místě bych se buď upíchl k Tritonům nebo ještě chvíli třídil myšlenky.
AndyAaron Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 No, to je taky varianta. Objednej tritony a cajk. Budes se aspon mit na co tesit. Jinak chapu, ze mas velkou ruku, ale o monstrech se da rict spousta veci, jen ne ze jsou maly. Na tahu je to peknej kus zeleza.
Návštěvník Mitak Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Co takhle zkusit variantu B - zdravě se naštvat, praštit pořádně do stolu, zdesetinásobit rozpočet a koupit Rolex Sea Dweller nebo nějaké Panerai?
lucid Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 V 21. 2. 2016 v 23:08, AndyAaron napsal: No, to je taky varianta. Objednej tritony a cajk. Budes se aspon mit na co tesit.Jinak chapu, ze mas velkou ruku, ale o monstrech se da rict spousta veci, jen ne ze jsou maly. Na tahu je to peknej kus zeleza.Monstra jsou malý hodinky. Pokud je položím vedle SRP637 (Baby Tuna Monster) nebo Seiko Sawtooth, pak působí jako hodinky pro adolescenty.
JaRooN Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Přesně tak. Zkusil jsem černé i orange Monstra a u obou jsem měl pocit, že to jsou malé a nedospělé hodinky.
wizard-ov Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Souhlas s Lucidem. Monstra jenom vypadají zvířecky, ale že by byly velké, to bych tedy neřekl.
tano Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Sumenog: Co nejake tunaky? Zkus nad tim popremyslet. Jinak Monstra mam a muzu ti rovnou rict, ze Ti budou male.
Lukyn77 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Už to stopni, něco kup, pak se pochlub ... je to přece jen a jen tvoje volba, tvoje ruka, tvoje radost .... sem začátečník, ale už mi to taky přijde jako trošku velký s*aní .... teprve týdny ukážou správnost volby.
tano Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Ale prdlajs, vyber si poradne a to co Ti bude vyhovovat. Ty to platis, Ty to budes nosit, tak zvas +- jednotlivych kousku. Pokud budes spokojeny, neni duvod prodavat, ale jen treba doplnit-rozsirit. .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se