Přejít na obsah

SPINNAKER Hull

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Rekl bych, ze maxipes to sem dava hlavne kvuli vseobecnemu prehledu. O spouste tech znacek clovek nemel pred tim ani tuseni. Nektere jsou o nicem, jine zajimave. Mi to nevadi.

Add Spinnaker: asi dva roky zpatky kamaradka shanela nejake velke sportovni masivni hodinky. Jedny hodinky teto znacky si nakonec poridila. Kvarcky za dva litry. Musim rict, ze me prijemne prekvapilo zpracovani a vsechny detaily. Navic to byl pekny kus oceli. Samozrejme zadna haute horologie, ale pro obyc uzivatele, ktery neresi strojky a pocet kamenu uplne dostatecne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si z toho ľahko vykĺzol. Nemienim robiť Stanovi advokáta, ale pýtal sa úplne normálne. A aj mňa zaujímala odpoveď. Pričom nemám výhrady voči tým postom, aspoň je o čom požartovať, lebo IMHO zas až tak veľa zaujímavého neprinášajú. Drbneš sem link a obrázok, keby si aspoň prihodil vlastný názor apod. Podotýkam, že píšem úplne neutrálne.

Odkaz ke komentáři

Škoda jen, že jsou tyhle příspěvky na dost neznámé značky rozfrcané po celém fóru. Chtělo by to soustředit je do jednoho místa.

To mas pravdu, ale forum je tridene na Svycarsko, Nemecko, Japonsko, Cina atd. a podle toho to sem dava. S tim asi moc nenadelame...

Možná bychom mohli Kamila ukecat, aby zřídil ještě jednu kategorii. Koš ...

Odkaz ke komentáři

Možná bychom mohli Kamila ukecat, aby zřídil ještě jednu kategorii. Koš ...

Proc tak zhurta? Ne vsechny microbrandy nebo znacky, co postuje maxipes, jsou hodne kose. Chapu, ze tu mame stolet zavedene znacky (nektere to hrde hlasi i na cifru, napr "Since 1888"), ale kazdy nejak zacit musi

Jinak sekce mikrobrandu by se tu zalozit mohla, ale nevim, jestli se s tim nekomu bude chtit delat a prehazovat vsechna mozna vlakna...

Odkaz ke komentáři

Jako je fakt, kdyby k tomu pripojil aspon nejaky koment jak na to narazil, cim ho to zaujalo, libi/nelibi, tak by to asi melo vetsi vypovidaci hodnotu. Ale jak rikam, nejak zasadne mi to neva co se tyka prehledu co vubec existuje

Odkaz ke komentáři

Presne tak. O to mi ide. Mne takisto nevadí, ak sa sem objaví neznáma značka a vôbec to nemusí byť drahá vec, to je výborné pre prehľad. Ale bezduché tapetovanie značiek len preto, že to vyzerá ako hodinky, je o ničom. Omnoho viac oceňujem a myslím, že aj pre spomenutých nováčikov je prínosnejšie, ak dotyčnú značku predstavím, vyjadrím sa k nej a na niečo aspoň upozorním. Lenže ono často je ani čo, že...

Edit: ja to nemyslím v zlom, len niekedy menej je viac.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...