Vit Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Z cest: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Hodinky ve svem zivlu! Krasa. Kam jsi vyrazil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Hodinky ve svem zivlu! Krasa. Kam jsi vyrazil? Byl jsem služebně v Toulouse na konfernci leteckých odborníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Vítku, ta druhá fotka je super. Ať nejsem OT . B01. A je to paráda, ale chce to "46" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Díky Davide. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Jedním slovem krása (pánové) Lehký OT: Za rok a kus jsem postoupil z hodinek za 4k na hodinky za 40k. Jestli to půjde tímto stylem i nadále (což pravda nepředpokládám), mohl bych Navitimery nasadit na pazouru někdy kolem léta 2017. Což by šlo Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Já minimálně dva roky jel v Primkách z Aukra v řádech stokorun a potom dalších 8 let v mírně vyšší kategorii.B jsem koupil po 9 letech na chronomagu.Doteď si ale dovedu udělat radost s hodinkama za pár jednotek tisíc kč, viz ASTROMASTER nebo SEAGULL. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Panove, tohle vlakno jsou naprosty navitimer orgie! Z fleku by mohlo slouzit jako reklama na b. webovkach:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Panove, tohle vlakno jsou naprosty navitimer orgie! Z fleku by mohlo slouzit jako reklama na b. webovkach:-)) Díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Davide, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Jsou úžasné, tedy především to vystouplé logo. Ale jinak je to vlastně všechno stejné . Až na kalibr, tady je B01 , ale i 7753 je legendary. Co Ty, jak nosíš ty své? Ptám se, protože jen zřídka sleduji vlákno "co máte právě na ruce" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Jasný, že je nosím, ale to víš, nejsou to jedináčci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Tak super, jsem rád, že Ti dělají radost. A ta střídačka je taky dobrá, člověk nemá roupy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Kruci musím si to víc hlídat, zase se mi nacpaly na ruku mimo pořadník ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Dlouho tu nebyly. Zrovna v sobotu jsem sel kolem showroomu Breitling a videl tam navitimery, tak si na tebe vzpomnel. Nazivo jsou skvele, ale ty tvoje fotky jim delaji daleko lepsi reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Díky Ondro, přidám jednu mobilní s tématickým pozadím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Skvela! Jinak zacal jsem pro tebe sbirat material, tak dej pak vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 (upraveno) Skvela! Jinak zacal jsem pro tebe sbirat material, tak dej pak vedet Super, díky!Čekám na další info, do čtvrtka odpočívej, potom se ozvu. Upraveno 16. května 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Vítku, proč nevidím fotky? Ty to dáváš někam ven na úložiště? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se