Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Angličtina pro začátečníky

Tři čarodějnice si prohlížejí tři Swatch hodinky. Která čarodějnice si prohlíží které Swatch hodinky?

Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Angličtina pro pokročilé

Tři pohlavně pozměněné čarodějnice si prohlížejí tři knoflíky ze Swatch hodinek. Která pohlavně pozměněná čarodějnice si prohlíží který knoflík na Swatch hodinkách?

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Angličtina pro profíky

Tři švýcarské pokurvené čarodějnice, které si přejí si být pohlavně pozměněny, prohlížejí knoflíky ze Swatch hodinek. Která švýcarská pokurvená čarodějnice, která si přeje být pohlavně pozměněna, se na jaké knoflíky ze Swatch hodinek dívá?

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch- bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Odesláno

No když už jste začali s tou angličtinou, tak tady je obsah flipchartu v naší pražské pobočce po firmou placené hodině "business English". Musím říct, že jakkoli angličtinu ovládám velmi slušně, na tomhle jsem se i já něco přiučil...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
No když už jste začali s tou angličtinou, tak tady je obsah flipchartu v naší pražské pobočce po firmou placené hodině "business English". Musím říct, že jakkoli angličtinu ovládám velmi slušně, na tomhle jsem se i já něco přiučil...

hehe, no ten učitel vypadá zajímavě - ví jak se řekne močit v cockney rhyming slangu, ale neumí spellovat "gypsy". kde dělal předtím? V docích? :-)

Odesláno (upraveno)
hehe, no ten učitel vypadá zajímavě - ví jak se řekne močit v cockney rhyming slangu, ale neumí spellovat "gypsy". kde dělal předtím? V docích? :-)

Je to dobře, to není od gypsy ale od gypsum.

Upraveno uživatelem Viktor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...