mat Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 http://www.aviatik.cz/product.php?id=614 Docela mě tam překvapily, i když vzhledem k určení by asi neměly. Na druhou stranu, za cenu např. kompletního vybavení k lítání... nevím, jestli půjdou na dračku.
Jerryl Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Za tuhle cenu těžko, protože přesně tyto kousky pod značkou Hanhart jsem okukoval minulý vánoce, ale stály polovic.
Pavlos Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Pěkné. Mimochodem, když už se tu probírají letecké hodinku, jsou tu nějací skuteční aviatici?
decebal Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Za tuhle cenu těžko, protože přesně tyto kousky pod značkou Hanhart jsem okukoval minulý vánoce, ale stály polovic. To by mne teda zajímalo kde.
Cyber Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Pěkné. Mimochodem, když už se tu probírají letecké hodinku, jsou tu nějací skuteční aviatici? O jednom vím 100%, a o jednom vím, že si papíry dělá...ale určitě jich tu bude víc.
falkkon Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Pěkné. Mimochodem, když už se tu probírají letecké hodinku, jsou tu nějací skuteční aviatici? Jojo,jsou,Jen je na lítaní hnusně,tak sedím doma
mat Odesláno 7. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Pěkné. Mimochodem, když už se tu probírají letecké hodinku, jsou tu nějací skuteční aviatici? Jestli bereš i paragliding, tak to jsem.
Well Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 http://www.aviatik.cz/product.php?id=614 Docela mě tam překvapily, i když vzhledem k určení by asi neměly. Na druhou stranu, za cenu např. kompletního vybavení k lítání... nevím, jestli půjdou na dračku. Ty hodinky vypadají moc dobře. Jiank já teda nelítám, mám radši auta, ale letecké hodinky se mi móóc líbí
Pavlos Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Jojo,jsou,Jen je na lítaní hnusně,tak sedím doma Tak to zdravím kolegy nebeské jezdce.
georg Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Tak to zdravím kolegy nebeské jezdce. Tak se taky hlásím mezi aviatiky - a teď si dáme trochu pauzy přes zimu. Ale jen trošičku.
Jerryl Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Ty Hanharty jsem potkal v Praze v nákupním centru Nový Smíchov. V přízemí je tam klenotnictví vedle rybářskejch potřeb. Je fakt, že to byla nějaká akční sleva. Běžná nabídka to nebude. Tehdá jsem o nich dost uvažoval, ale nakonec jsem se udržel, protože letecký mě až tak neberou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se