JanNovakJan Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 JeneNovákuJene nezapomněl jsi na tohle?Nevím, proč tady pořád někdo řeší mě, když jsem vlákno ani nezaložil a pouze reagoval svým názorem, stejně jako i jiní reagovali zase svým a také zde nedali žádné osobní zkušenosti. Snad není opravdu nutnost u všeho uveřejňovat nacionále a konkrétní data. Navíc ta neomalená otázka nebyla od autora vlákna, ale od kolemjdoucího uživatele, který zde na fóru zjevně honí příspěvky, a kterému prostě odpovídat nechci. Hlavně proto ne, že by to stejně žádný efekt nemělo a pouze by došlo k další zbytečné a nikam nevedoucí diskuzi. Snad už je toto opravdu to poslední, co zde musím psát na téma agentur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 mohl jsi rovnou napsat, že zkušenosti nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nevím, proč tady pořád někdo řeší mě, když jsem vlákno ani nezaložil a pouze reagoval svým názorem, stejně jako i jiní reagovali zase svým a také zde nedali žádné osobní zkušenosti. Snad není opravdu nutnost u všeho uveřejňovat nacionále a konkrétní data. Navíc ta neomalená otázka nebyla od autora vlákna, ale od kolemjdoucího uživatele, který zde na fóru zjevně honí příspěvky, a kterému prostě odpovídat nechci. Hlavně proto ne, že by to stejně žádný efekt nemělo a pouze by došlo k další zbytečné a nikam nevedoucí diskuzi. Snad už je toto opravdu to poslední, co zde musím psát na téma agentur od kolemjdoucího uživatele, který zde na fóru zjevně honí příspěvky, a kterému prostě odpovídat nechci. : typickej KAMIL :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Tvl. Kamil jeden z cca 4 lidí tady na tom fóru, který si můžou těch příspěvků napsat kolik budou chtít. Říká se tomu Root Admin. Na tvém místě bych se na ty komentáře už fakt vystolicoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Jen for record - ono se to původně netýkalo Kamila ale Mitaka, jehož otázku Kamil jen připomněl, ale stejně si myslím, že ani Mitak s řádově 15 stovkama postů nemá potřebu honit......teda příspěvky A pro zajímavost jak se to dělá za louží: https://www.youtube.com/watch?v=A1nVtPwb5X4 Upraveno 4. března 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Snad není opravdu nutnost u všeho uveřejňovat nacionále a konkrétní data.To opravdu není. Ale velice jednoznačně jsi tady odsuzoval určitý druh řešení problému a tvářil ses, že dobře víš o čem mluvíš a taky proč. Tak jsem se jen zeptal proč, když já mám zkušenost opačnou, ale čím dál tím víc to vypadá, že to bylo jen jedna paní povídala...Ostatně jak tato možnost pomáhá, se snad v tomto vláknu dovíme. Já s pronájmy žádné aktuální ani minule problémy nemám, ale rád bych byl připravený. Upraveno 4. března 2016 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Protože nic nepronajímáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Já už desátý rok pronajímám v Olomouci byt, a to záměrně studentům, u kterých mám poměrně velkou jistotu, že po úspěšném či neúspěšném studiu půjdou dál. Za ty roky se jich tam vystřídalo několik desítek a musím říci, že bez nějakých větších problémů. Studenti jsou sice dobytek, ale když se dozvídám o problémech s běžnými "normálními" nájemníky, tak musím konstatovat, že v podstatě zlatý dobytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Protože nic nepronajímáš.V Brně pronajímám dva byty. Jeden švagrovi, takže samozřejmě bez starostí a druhý studentům/čerstvým absolventům. Střídají se, vždy část odejde, zbytek si najde nové spolubydlící podle svého gusta a kupodivu zatím nikdy nebyl žádný problém ani s placením. Už to funguje víc než deset let, až se po těch historkách z netu divím, jaké mám štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 (upraveno) Pozorne jsem to cele precetl a otevira se mi kudla v kapse...nevim jak bych to resil ja ale jelikoz jsem horka krev tak by to bylo asi dost narocne...take pronajimam byt a zatim nastesti bez problemu. Vetsinou minimalne dopredu tri najemne jako kauci coz cini cca 22 tisic Kc. K te elektrice jelikoz pracuji na CEZu tak vim ze i kdyz najemnikovi odpojim elektromer tak on muze ten samy den prijit do obchodni kancelare a na svou smlouvu zridit vlastni odber. Smutny ale je to tak. Drzim moc palce. Moc! Kdyby bylo potreba ohledne energetiky zjistit tak napis SZ a prokonzultujeme to pres SZ. Upraveno 5. března 2016 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Slusnej clovek v tomhle state nic nezmuze. A je uplne jedno, jestli jsi obcan, FO - podnikatel nebo PO. Jaky my mame ve firme zkusenosti s chovanim financniho uradu a vsech odvolacich stupnu vcetne krajskeho soudu, kdy vsichni jednaji ve shode, to bych nikomu nepral. Jesteze na Nejvyssim spravnim soude maji obcas rozum. Nicmene jsem tim chtel rict, ze ryba smrdi od hlavy a mame takove zakony, jake mame politiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 ....Nicmene jsem tim chtel rict, ze ryba sm.di od hlavy a mame takove zakony, jake mame politiky.Máme takové zákony, jaké máme zákonodárce, ne politiky. Kdyby lidi byli slušní, nebylo by potřeba zákonů... Bohužel ale platí, že zmrdi mají vždy před zákonem náskok, takže člověk by musel mít buď zákazy na všechno anebo spoléhat na represivní aparát, což taky není řešením. Spousta legislativních nesmyslů, zejména z oblasti veřejnoprávní regulace, je pak důsledkem snahy o harmonizaci právních norem s "doporučeními" EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Kdo jsou podle tebe zakonodarci, kdyz ne politici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Kdo jsou podle tebe zakonodarci, kdyz ne politici.Ano, poslanci a senátoři jsou až na výjimky členy politických stran, z toho tedy asi podle Tebe vyplývá, že všichni členové politických stran jsou zřejmě politici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Tak dneska schuzka s vymitacem, vzasade jemny kultivovany pan s prijemnym hlasem a vystupovanim, ovsem vizaz kombinace Klicko Chabal Vejmola. Rekl si o nejakou zalohu, ale ne prilis, dostal jsem smlouvu, nakonec jsem se rozhodnul zaplatit a smlouvu podepsal, ma dobre reference na netu. Rekl ze do mesice bude hotovo, jak to se nemam starat, ve smlouve je ze jsem majitelem bytu a ze je zmocnuju k vyklizeni vyhradne podle zakona. Co to vsechno to obsahuje, neresim, nepatram. Prvni kontakt probehne udajne uz zitra, v pondeli mi bude volat jak to vidi. Celkova cena vyrazne nizsi nez ta o ktere jsme zde diskutovali, to me prijemne prekvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Drzim ti palce a urcite budu sledovat vyvoj az do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Tak na někoho zapůsobí i ta vizáž. Já jsem třeba nechtěl sedět na sraze vedle Sphinxxe, páč jsem se ho bál. Pak jsem ale poznal, že to je jemný a kultivovaný mladík a při druhém srazu jsem ho již i pozdravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Přeji, ať to dobře dopadne.. a ať máš rychle uklizeno :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Tak na někoho zapůsobí i ta vizáž. Já jsem třeba nechtěl sedět na sraze vedle Sphinxxe, páč jsem se ho bál. Pak jsem ale poznal, že to je jemný a kultivovaný mladík a při druhém srazu jsem ho již i pozdravil.Tak pokud ses bál Sphinxe, tak ze mě si musel být připosr... A k tématu - držím pěsti, ať to dopadne tak, jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se