Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to tady masakr to jo, to máš svatou pravdu. To pozoruju, ale držím se na uzdě i když před časem jsem koupil hodinky a myslel jsem, že jsou definitivní. Bohužel jsem zjistil, že nejsou. Po nahlížení tady do fóra je to na palici. To se musí člověk hodně držet, aby to ustál.

Odesláno
  V 13. 3. 2016 v 6:49, wizard-ov napsal:

Chce to pevnou vůli, věř mi. Manželka taky plakala, když jsem dával do frcu snubák, abych si mohl koupit Suma ?

Jestli to nebylo tim, ze se ti uz nevlezl na prst

Odesláno (upraveno)

Cožééé ty jsi prodal snubní prstýnek aby sis mohl koupit hodiky? Tak to je mazec, to jako manželka ustála jó? Statečná to žena :lol2:

To vím že to chce pevnou vůli, no myslím, že s tím problém mít nebudu. I když myslet znamená h...o vědět.

Upraveno uživatelem kratas
Odesláno
  V 13. 3. 2016 v 0:07, farkyostrava napsal:

takze kup hodky za 7 a za rok dva uz v tom budes mit kilo... ver mi... je to tady cirociry masakr :-)

Pred rokem bych Ti napsal,ze je to blbost...dneska mlcim a soupu nohama  :notworthy:

Odesláno

Chlapi to u mě nehrozí, tolik love nemám, když vše poplatím, tak toho moc nezbyde. Na prvním místě je rodina

Odesláno

Tedy  pánové tady se člověk opravdu zasměje .I když si uvědomím že píšete jen pravdu a spoustu lidí by tu spíš plakalo .Mě v práci nikdo s tímto koníčkem nepodpoří a pak jsem tam za magora :)

Odesláno
  V 4. 3. 2016 v 5:42, CEGY napsal:

renys, hodinky jsou v poradku. Skrytou vadu nemaji. Prosly si par chronopromiskuity, coz muze u noveho clena vyvolat presne tento pocit. Ke mne se hodinky dostaly vymenou za suby s tim, ze jsem pocital, ze pujdou rovnou do prodeje. Tot vse. Hodinky lezi v trezoru, tak nejak mam Be vlnu uz za sebou.

Nicmene, vypadas vcelku sympaticky, tak ti dam na ne osobni slevu 432 Kc platnou do konce tydne.

Přesně tak, takže udělej test HIV a pokud bude negativní běž do nich  :lol2:

Odesláno
  V 13. 3. 2016 v 13:21, kratas napsal:

Chlapi to u mě nehrozí, tolik love nemám, když vše poplatím, tak toho moc nezbyde. Na prvním místě je rodina

Ale tak to má být, první je rodina a na druhém místě špekuluj jak vidělat víc abys tady mohl víc roztočit  ;) nejde mít všechno a hned....

Odesláno
  V 13. 3. 2016 v 18:15, wizard-ov napsal:

No, trochu kecám ?... chtěli mi za něj dát málo, tak jsem raději vrátil všechny pivní flašky a hned bylo na Suma...

Nechceš se přihlásit do Výměny manželek? Už tě vidím, jak tu paní přivádíš do mlob, jak si měníš 6x denně hodinky. A taky by to mohlo něco hodit.

Odesláno
  V 15. 3. 2016 v 13:46, CEGY napsal:

Nechceš se přihlásit do Výměny manželek? Už tě vidím, jak tu paní přivádíš do mlob, jak si měníš 6x denně hodinky. A taky by to mohlo něco hodit.

Nechci wizzovi teda jako radit, ale 50tycek neni nic moc vyhra za to, ze budes mit nejakou cizi raspli 10 dni v baraku... :lol2:

Odesláno
  V 15. 3. 2016 v 14:38, LovecK napsal:

Nechci wizzovi teda jako radit, ale 50tycek neni nic moc vyhra za to, ze budes mit nejakou cizi raspli 10 dni v baraku... :lol2:

To jsou zánovní Tudory BB. Je třeba se na to podívat z téhle strany..

Odesláno
  V 15. 3. 2016 v 14:53, CEGY napsal:

To jsou zánovní Tudory BB. Je třeba se na to podívat z téhle strany..

Přesně tak! Už jsem se přihlásil, abych měl na ty svoje víkendovky

Odesláno

OK, prohodíme si baby s PEtrS, takže se nic nezmění. Ony budou mít doma kkty co se furt hrabou v hodinkách a my budeme mít každý své jeté BB - to jde ne ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...