exBURN Odesláno neděle v 15:11 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:11 Viděl jsem několik retuší 10 cm škrábanců od umyem a vidět to vždy bylo. Lakovna je jistota a možná i levnější než retušovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno neděle v 16:09 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:09 před 2 hodinami, petrrol napsal: Jseš si jistý? Nejsem, zmínku o tom jsem viděl před pár lety snad u Vaculíka na YT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno neděle v 16:15 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:15 před 5 minutami, moco napsal: Nejsem, zmínku o tom jsem viděl před pár lety snad u Vaculíka na YT. Tak to vysvětluje vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno neděle v 17:38 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:38 Před hodinou, petrrol napsal: Tak to vysvětluje vše. Máš tip na osobu v CZ/SK na YT, která se vyzná v autech více? Rád budu sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno neděle v 18:07 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:07 před 3 hodinami, exBURN napsal: Já se domluvím s pojišťovnou, nejradeji bych to nechal laknout ale až tak za rok, at to neudelam hned a za 14 dni to nemam ve stejnem stavu. Ted to bude stejne pčr vyšetřovat. Měl jsem škodnou událost a v komunikaci (tel.) s pojišťovnou zaznělo, že doporučují (můj případ, auto vlastním) si po vyplacení škody (rozpočet, vyšlo mě to lépe) auto nafotit a "dokladovat" tak následnou opravu, myšleno v případě další události. Patrně by měli pochybnosti a mohli by zkoušet krátit, kdyby to bylo ve stejné části.... Nevím jestli to tak je, ale z logiky věci na tom něco může být. Asi bych se zeptal, ale je to jen úvaha.... Na operáku to bude patrně jinak, ale co když jsou někde malá písmenka... V podstatě jsem na tom v dalším případě podobně, srnka z boku a vyplaceno rozpočtem 44tis. Koupil jsem zrcátko (vnitřek) a zatím to neřeším. Tohle mě ale vrtá v hlavě, jestli to nenechat porovnat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno neděle v 18:15 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:15 To bylo podle mě proto, že si opravoval rozpočtem. Když to budu dávat do autorizáku, tak oni budou fakturovat a jelikož je to servis pojišťovny, tak tam nebude pochyb. Pro mě by bylo nejlepší, domluvit se se škofinem, že se to prostě zaeviduje a před vrácením operáku se to udělá. Bůh ví co na ten bok žena ještě nachytá/kdo jí trefí a podle mě v tomhle máme všichni stejný zájem - nelakovat to 5x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno neděle v 19:32 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:32 Asi jo, ono vlastně ty to řešíš najednou (oprava a vyplacení, resp. faktura)..... tak ať to dopadne co nejlíp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno pondělí v 04:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 04:53 před 13 hodinami, petrrol napsal: Dělej jak myslíš. Jenom poznámka - drahý auta se retušují ,nelakují a když to dělá někdo ,kdo to fakt umí, tak to nenajdeš ani měřákem. To mi rekni kdo ti nalakuje porsche stejne nekvalitne jako z fabriky Tloustka je tam místy pod 100mikronu;) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno pondělí v 18:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:32 nemenovana japonska znacka to da aj na 60 mikronov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno úterý v 15:24 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:24 před 20 hodinami, obchodnik-o3 napsal: nemenovana japonska znacka to da aj na 60 mikronov všetky japonské autá majú laky ktoré stoja za hovno - mäkké a tenká vrstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se