Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, exBURN napsal:

Já se domluvím s pojišťovnou, nejradeji bych to nechal laknout ale až tak za rok, at to neudelam hned a za 14 dni to nemam ve stejnem stavu. Ted to bude stejne pčr vyšetřovat. 

Měl jsem škodnou událost a v komunikaci (tel.) s pojišťovnou zaznělo, že doporučují (můj případ, auto vlastním) si po vyplacení škody (rozpočet, vyšlo mě to lépe) auto nafotit a "dokladovat" tak následnou opravu, myšleno v případě další události. Patrně by měli pochybnosti a mohli by zkoušet krátit, kdyby to bylo ve stejné části.... Nevím jestli to tak je, ale z logiky věci na tom něco může být. Asi bych se zeptal, ale je to jen úvaha.... Na operáku to bude patrně jinak, ale co když jsou někde malá písmenka...

V podstatě jsem na tom v dalším případě podobně, srnka z boku a vyplaceno rozpočtem 44tis. Koupil jsem zrcátko (vnitřek) a zatím to neřeším. Tohle mě ale vrtá v hlavě, jestli to nenechat porovnat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bylo podle mě proto, že si opravoval rozpočtem. Když to budu dávat do autorizáku, tak oni budou fakturovat a jelikož je to servis pojišťovny, tak tam nebude pochyb. 

Pro mě by bylo nejlepší, domluvit se se škofinem, že se to prostě zaeviduje a před vrácením operáku se to udělá. Bůh ví co na ten bok žena ještě nachytá/kdo jí trefí a podle mě v tomhle máme všichni stejný zájem - nelakovat to 5x.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...