Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Díky za názory. Accord je moc hezkej. Je to jina liga jak i30. Jen ta záruka tam není. Já taky přemýšlím o i40 kombi, ale to je nad rozpočet a taková pecka to dle mě od i30 není.

Jak jsem četl výše, tak s hyundai tu lidi nemají extra dobré zkušenosti. Je to fakt taková katastrofa? Měl jsem zato, že nejsou dle testu vůbec špatný... Pro mě určitě i30 > Octavia Combi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S i30 minulé generace mám jen samé dobré zkušenosti, a navíc ta 99kw gdi nejede vůbec špatně.

Předpokládám že minula generace je 2014. My právě teď máme 2013 1.4 diesel a je to na todle auto málo. Díky za zpětnou vazbu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, už nějaký čas přemýšlím, že pořídím nějakou hračku na lítačku. Zatím se rozhlížím a motám se mezi youngtimerama BMW 635 CSI a Mercedes 190E 2,5 nebo nějakým kabriem, Honda S2000, nebo Porsche Boxster. Rozpočet cca 300.000. Co vybrat? (MX 5 nechci)

....takové pěkné vlákno se to zdálo... je nějaký posun v úvahách nebo jsi to už rozhodl?

Odkaz ke komentáři

....takové pěkné vlákno se to zdálo... je nějaký posun v úvahách nebo jsi to už rozhodl?

pořád vede Honda. Jen je docela problém sehnat slušný kousek. Zatím na to nespecham, první musím přestěhovat rodinu, pak muže byt auto. Opacny poradi by doma neprošlo.

Odkaz ke komentáři

pořád vede Honda. Jen je docela problém sehnat slušný kousek. Zatím na to nespecham, první musím přestěhovat rodinu, pak muže byt auto. Opacny poradi by doma neprošlo.

A co něco více s charakterem? 

• www.autoscout24.ch/3562600

Proč jsi vyřadil vůbec 635? 

Odkaz ke komentáři

jag by mi neslušel. Si vždycky vzpomenu na Cyrila, že v tom vypadá jak kdyby to měl půjčený.

635 je boží, jen nechci trávit víc času se šroubovákem v ruce než na cestách.

Odkaz ke komentáři

Čau pánove. Mám na Vas dotaz. Chceme si koupit rodinný vůz a tak ale žádám o názor/rady.

Určitě chceme kombi, raději benzín (malý průměrný najezd) a máme na něj cca 300k Kč.

- Kdyby byla nějaká záruk bylo by to fajn.

- Stáří vozu ne více jak 5let

- Bezpečný rodinný vuz

- Aby se tam vlezl kočárek a aby mělo auto ISOfix.

V tento okamžik se nám líbí nějaký předváděcí Hyundai i30 GDi 99kW kombi.

Co si o této variantě myslíte. Napadá Vás alternativní volba?

Diky

KIA cee´d SW.. :) podívám se ti po něčem..

Odkaz ke komentáři

KIA cee´d SW.. :) podívám se ti po něčem..

Díky, těším se s čím přijdeš :)

Teď mi žena řekla, že jak má služební i30w (sice diesel ale ještě rok a tři čtvrtě v záruce) tak za pár měsíců končí operák firmě u leaseplanu a teoreticky by ho šlo za, snad rozumných podmínek, odkoupit. Auto má od 60tis a najela zatím jen 30tis. Takže zvažuji zda by to nestálo za hřích. 

Je tu někdo od Leaseplanu nebo zná tu někdo od nich někoho? (Plz SZ pro bližší info)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, za mě můžu doporučit Nissan 350z. Je s tím hodně zábavy, podvozek i motor perfektní. Je to spolehlivé auto na které je případně všude dost dílů v aftermarketu za super ceny. Údržba mi přijde srovnatelná s motorkou (olej 4,7 litru po 6000km).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Jag pro Finance opravdu ne ma pravdu to neni pro nej pro pojistovaka je Honda akorat :) s kamaradem na cesty to bude supeeeer a bude teplo

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...