Moty Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Americká firma ze St. Louis, http://www.everestbands.com/ která si v Kickstarteru vydělala na výrobu gumových a kožených řemenu pro Rolex https://www.kickstarter.com/projects/everesthorology/the-rolex-rubber-watch-band-solution-the-everest-b?ref=nav_search Systém je velmi podobný RubberB, ale porovnávám jen z fotek Do ČR doprava 20 USD, po US zdarma Docela mi přijde zajímavej systém objednání delky podle použitého počtu dílků tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Stále jsem se nedokopal k tomu tam objednat, tak když se někdo najde, můžeme udělat společnou objednávku. Nespěchám, chci ho na potápění na léto, takže času dost. Jinak recenze jsou na Everest výborné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jako že ke keramickejm GMT dávaj na koženej řemen sponu z plecháčů?? To je teda ekl.http://www.everestbands.com/collections/rolex-gmt-ceramic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Vypadá to moc dobře, recenze výborné, ale bohužel na nové Expy2 nic nemají - doufám, že jenom zatím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Tak ono vubec nekolik let davali moznost jen remen beze spony, az tedka nabidnuli trnovku.....no podle fotek zespoda nych stejne zase preferoval rubberB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Mě se ta kůže na Rolexkách nelíbí ani trochu, jedině guma s trnovkou. A recenze od uživatelů jsou 50/50 v porovnání s RubberB, Everest je údajně o trochu měkčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 RubberB jsem mel nekolikrat, mekkost/tuhost perfektni oproti isoframe, to uz je moc mekky....jediny minus je snad kratsi delka pro ruku nad 19,5-20cm, kde konec gumy nejde protathnout druhym ockem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Možná blbej dotaz. Ty kožené by přece Šíma zvládl taky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Možná blbej dotaz. Ty kožené by přece Šíma zvládl taky ne?Nejsem si jistý. Vyrobil mi řemen na Milgy, ale nějak zapomněl na to, že je potřeba myslet na užší prostor mezi pouzdrem a stěžejkou. Bohužel, řemen byl již po prvním dni nošení slušně odřený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ono by se asi musely objevovat hodinky a nechat mu je, at řemen dělá na míru. Ale chápu, že málo komu se chce nechávat rolby v koželužství :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ja nic nemusel nechavat. Ondra na miste vse premeril nejakejma hejblatkama a na miru s ohledem na mezeru mezi stezejkama a pouzdrem vyrobil aligatory na Expy I. Oba remeny na jednicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Právě proto mě překvapilo, že i když jsem mu jasně sdělil, že řemen mám na Milgy, dopadlo to takhle. Zkušenosti má, nejeden vyrobený má za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se