martar Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Nádhera, fakt. Kéž by tu časem přibylo i pár fotek detailů - tyhle hodinky vypadají jednoduché jen zdánlivě... Někdo má jehlánky Clou de Paris na ruce a někdo (bohuźel já) jen v avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Perfektne jesenne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Nádherné hodinky, co k tomu více dodat. Chtělo by to více fotek, prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Aj na vencenie su faaajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Dneska sviatocne hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Bohužel mi neřikají pane Náhodné setkání ve vlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuketa Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Sice jsem jen vyzkoušel, ale zážitek obrovský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Za mě nejlepší hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 3 minutami, ZZalesky napsal: Za mě nejlepší hodinky Jedno jednoznačne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Aj mi máme v rodine PP , môj brat ma dva - Nautilius menšie ´ocel z Lodina , a Calatrava GMT biele zlato z Istanbulu .Ma dvoch synovu tak pre nich chystá ….;; tiež som mal možnosť vo Viedni naživo vyskúšať s turbilionom za 300.000 EUR . Je to zážitok pre milovníka hodín ; ale žiaľ pre mňa nedosiahnuteľný …k na rukách ľudí na ulici som videl ľudí PP len 2 krát …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 PP z Istanbulu...to znie vierohodne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Ale tak nemusí byt všechno fejk, co se dá v tom patnactimilionovém městě koupit https://www.patek.com/en/retail-service/authorized-retailers/europe/turkey/istanbul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Áno brat preveroval telefonicky pravosť v PP swiss , Turci zas preverovali jeho platbu kartou, všetko bolo ok….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 před 2 hodinami, peter48 napsal: Áno brat preveroval telefonicky pravosť v PP swiss , Turci zas preverovali jeho platbu kartou, všetko bolo ok….. Akože nepochybujem o pravosti hodiniek, len telefonicky overuješ max SN, čo ti nedáva úplnú istotu zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Kazdopádně přemluv brata ať se tu regne anebo při první příležitosti udělej wristshoty, ať je tu na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 V 8. 8. 2023 v 21:33, Cuketa napsal: Sice jsem jen vyzkoušel, ale zážitek obrovský. Takto o štvrť sú super ... keď nevidieť tú odfláknutú dátumovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) Na ruce, nebo v ruce... Moje, nebo tátovy? Na tom nezáleží, hlavně že v rodině jedny jsou... Bez víka přes číselník, bez zdobení na zadní straně. Ale za to poctivý kus zlata, co něco váží Upraveno 1. ledna uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Ne, nejsou moje, ale chci se podělit o foto ze setkání s jedním úžasným clovíčkem, díky kterému jsem měl poprvé možnost vyzkoušet si tuhle nádheru. Fotky na ruce majitele - fakt mu sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korguno Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června On 3/23/2024 at 3:24 PM, DarylVanHorne said: Ne, nejsou moje, ale chci se podělit o foto ze setkání s jedním úžasným clovíčkem, díky kterému jsem měl poprvé možnost vyzkoušet si tuhle nádheru. Fotky na ruce majitele - fakt mu sednou. Perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feodea Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Tak jsem po dlouhých letech, kdy jsem kupoval, prodával, kupoval a zase prodával, jsem nakonec došel ke svatému grálu, o kterém jsem vždycky tak maximálně snil. Mám pocit, že by to mohly být předposlední a už k nim dokoupit jenom něco na denní nošení... ale nejsem si jistý... chronobundus je nevyzpytatelný... další fotky ještě přidám 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se