Vladice Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Vládo, ještě se neukvapuj a mrkni sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/99441-traser-super-sport-srovn%C3%A1n%C3%AD-vte%C5%99inovky/Svoje Seika jsem si "opravil" podle návodu od Boudyho. Timto mu děkuju. Taky mi úplně dobře nenulovala minutovka.
vladacr Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Jo, to jsem zkoušel, je to v návodu k hodinkám, ale tim se srovná vterinovka, ne minutový sčítač. Musím s tou vteřinovkou dvakrát objet dokola pri neustálém mačkání horního tlačítka chrona, aby se se sčítač dostal do správné pozice. Potom korunku zamacknu, spustím stopky, vypnu stopy, resetuju stopky a sčítač je na pozici 11:58. Upraveno 18. října 2016 uživatelem vladacr
AndyAaron Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 @vladacr Asi blba otazka, ale predpokladam, ze ruzne pozice korunky a mackani horniho a dolniho tlacitka jsi zkousel, ze? Na mych Certinach DS to fungovalo (ale chapu, ze tam je jiny strojek).
vladacr Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Zkoušel, nefunguje. Pokud se při zcela vytažené korunce podrží tlačítko stopek, začne vteřinovka rychle obíhat kolem ciferníku a minutový sčítač se tak postupně dostane na správné místo. Ovšem, jakmile korunku zamáčknu, spustím stopky, zastavím stopky a vynuluji stopky, skočí minutový sčítač do nové polohy směrem ke značce 30 minut. Takže po několika kolech jsme se dostal postupně na 30 minut, potom dokoce na 10 minutu, ovšem potom už tento fígl nefungoval a minutovka se začala sunout zpět ke 30. Ještě je dneska vezmu k hodináři AD Citizen, snad bude vědět, jak ten Myiota strojem zresetovat. Pokud nepomůže, jdou zítra zpět do Wroclavi k Turkovi.
gngngn Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Jezis, to jsou tak pekny hodinky! Musim setrit! Sent from my iPhone using Tapatalk
Vladice Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 (upraveno) @vladacr: jak si dopad u Citizenu? Upraveno 21. října 2016 uživatelem Vladice
vladacr Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Musel by hodinky otevřít a na nějakém stojí od Citizenu ten sčítač přenastavit. Mluvil o nějakém palci, či co. Tak jsem je včera odeslal zpět Marcinovi.
lordsoft Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Tak mame nejake nove info: "2016 Chronographs shipping update. All S.6 watches shipped. We have started also game ;-) with S.5. All S.5 will be shipped to max 8.11.2016."
daur Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Také se těším, ještě musím vymyslet jaký řemen jim dám.
vladacr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Mám tady malý update ohledně mé reklamace Kosmosů.Watch repaired.It was small metal dust inside hand magnetic engine.I will send it on Monday. Thanks for patienceHodinky jsem mu poslal 21.10. O týden (!) později k němu došly. Jestliže je pošle zpět v pondělí 14.11. dostanu je o týden později. Tedy na chlup po měsíci od odeslání. Veselý z toho věru nejsem...
Vladice Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Kovovej prach, to je prevít:-). Né bez legrace, tohle je nepříjemná záležitost obzvlášť u nový věci. Díky za info. Ke mně se už snad taky zanedlouho dostanou a zpátky do Polska bych je nerad posílal.
Maxel Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 The eagel has landed... Nejsou vůbec marný, jen práce s korunkou nepatří zrovna mezi nejjistější. Jinak třeba na zpracování se nedá říct půl slova. Fajn chrona, kor za ty prachy!
daur Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Jsou parádní a dělají radost. Nehty si opravdu nemaluji Ručka je drahé polovičky a hodinky tam zůstanou. No, alespoň mám důvod hledat další akvizici. Jen mám obavu, že ten bundus dostane i drahá půlka.
Tos Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Eh, Kosmos (a nejen ten) je bardzo piekny... Proč v N. M. n. M. jdou - až na výjimky - cestou "vošklivý, ale za to drahý"? Argument, že máme pětkrát menší trh, a tak musíme prodávat pětkrát dráž, se mně zdá směšnej...
Sborez Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Na vandru..... Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Vypadají dobře.. Už aby byly taky doma.
lordsoft Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Maju svoje caro, to musim uznat
daur Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Sakra ty sporty jsou, také parádní. Sakra jak to děláte, že máte všichni tak hezké fotky?
Vladice Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Taky už se ke mně dostaly moje Kosmosy, ale nechám si je dát pod stromeček:-).daur: přemejšlim, co je víc překvapující, jestli to, že je chce nosit tvoje žena (většinou ženy touží po stylových nebo kýčovitých hodinkách jako MK, Guess, Storm atd.) nebo to, že jí je přenecháš;-). Každopádně můj obdiv máte oba.
Sborez Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Já osobně přemýšlím o tom, ze oslovim Martina jestli by neudělal limitku 50ks Sportů o velikosti pouzdra 38mm pro naše protějšky. Ty Sporty jsou na ženskou ruku to pravé a menší velikost by byla super. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se