Sacíbagr Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Myslím, že si ho plně zaslouží!...bral jsem je z rozmaru a zatím samá pozitivní překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Moc hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Od 1. dubna také měřím přesnost některých svých digitálek a přesně po měsíci, tedy 1. 5., to vypadá následovně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 hezký graf a překvapující přesnost 215, přičemž všechny mají toleranci +-30 sec/měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Jojo, celkově není důvod ke stížnostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IHY Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Jak tu presnost detailne meris? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Přesnost měřím postaru, tedy podle zvukového časového znamení Českého rozhlasu šířeného klasickou pozemní analogovou cestou. Digirtální vysílání má časový posun, který je navíc proměnlivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Tohle vlakno mi uteklo. Divim se, ze nikdo nenavrhl nejaky HEQ strojek od Seika (nebo jsem to prehlidl). Ja jsem loni prodal Citizen EcoZilla a zanedlouho mi kvarcky uz chybely, tak jsem si sehnal Seiko SLT109. Strojek 8F56, cili GMT, ktera se serizuje nezavisle na case po hodinach (ideal!), vecny kalendar (to je teprve parada, nemuset na to sahat), WR 200m, safir. Proste 100% tool, 0% starost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Certiny s tou Eta 251.264 Precidrive se tedy jeví jako zajímavá volba. Jen teda cena je cca +8-10kkč oproti stejným Certinám s běžnou Etou.... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baratona Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Z pohladu kvality, kam zaradiť quartz Timex? Je to odpad? Dizajnovo sú mi sympatické ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Z pohladu kvality, kam zaradiť quartz Timex? Je to odpad? Dizajnovo sú mi sympatické ...Odpad snad úplně ne, ale žádný zázrak. Low-entry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Něco jako Casio (sorry, Honzo, musel jsem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Něco jako Casio (sorry, Honzo, musel jsem ) No tak sorry, ale Casio nad těmahle všema sračkama vyčnívá o několik světelných let, nehledě na to, že je kolikrát i podstatně úspěšnější i v disciplíně cena / výkon. Ař se budeš zbavovat kvůli low-entry původu tvé digitální měřící sbírky, dej vědět.. Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Kdybych se chtěl něčeho zbavit, ozvu se ti. Ale kdyby, tak to bude spíš tím, že se mi třeba omrzí, než kvůli low-entry třídnímu původu. Jistě sis všiml, že mám ve své sbírce pouze low-entry hodinky a jsem s nimi spokojen, úplně mi to stačí a výš nemířím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Kdybych se chtěl něčeho zbavit, ozvu se ti. Ale kdyby, tak to bude spíš tím, že se mi třeba omrzí, než kvůli low-entry třídnímu původu. Jistě sis všiml, že mám ve své sbírce pouze low-entry hodinky a jsem s nimi spokojen, úplně mi to stačí a výš nemířím.JJ, fá též a celkem mne to i baví. Ale ty tvoje Marliny, to jsou jako dost ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak to máš blbý. Kdybych se někdy těch digitálek zbavoval, tak zrovna Marliny a Seiko A914 bych si nechal.Ale nezoufej, marlinů je plnej eBay, jenom je problém vychytat poměr cena/stav. Já jsem měl štěstí, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak to máš blbý. Kdybych se někdy těch digitálek zbavoval, tak zrovna Marliny a Seiko A914 bych si nechal.Ale nezoufej, marlinů je plnej eBay, jenom je problém vychytat poměr cena/stav. Já jsem měl štěstí, no... JJ, jen jsem tě popíchl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Když nenosim analog quartz a vytáhnu korunku, zastavěji se a šetřim tak baterii? Myslim jestli tedy pak vydrží baterie o hodně déle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Nejenom baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Když nenosim analog quartz a vytáhnu korunku, zastavěji se a šetřim tak baterii? Myslim jestli tedy pak vydrží baterie o hodně déle?Nemohu pochopit, co by to mělo mít za smysl při ceně běžné baterie v průměru 20-30 Kč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se