Frostie Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Panasonic MT920, což je jeden z obvyklých akumulátorů pro Citizen Eco-drive a Seiko kinetic, stojí kolem 300 Kč, takže žádná závratná částka.A za těch 300 se dají sehnat kde? Na Ebayi nejlevnější za 520,-, v Altru cca 600... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 První odkaz z Google za 326 Kč, dál už se mně to nechce hledat http://www.dobrebaterie.cz/Mt920-5-0mah-1-5V-cena-za-1-ks-d3392.htm?tab=description Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Díky, to je kupodivu levnější než Ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Kvalitní quartz se tedy určitě dělá, jak strojek, tak pouzdra (třeba Rado). Jenže asi těžko dosáhnou na cenu 100k, za kterou se tady celkem běžně nabízejí mechaniky. Osobně to už považuju za okázalou spotřebu (tedy čím víc to stojí a húř funguje, tím líp)... ale třeba jen závidím.U Rado jde jen o "kastli". Jinak strojky jsou eta stejný jako u Swatch. Ale mám jedny Swatch irony chrono a ty si zaslouží jen slova chály. Mě dělají jednu až dvě vteřiny od letní/zimní změny času. Upraveno 11. března 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Já si po několika automatech pořídil bateriové a velká spokojenost .Tam kam bych automaty nevzal jdou tyto .... Přesnost absolutní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 U Rado jde jen o "kastli". Jinak strojky jsou eta stejný jako u Swatch. Ale mám jedny Swatch irony chrono a ty si zaslouží jen slova chály. Mě dělají jednu až dvě vteřiny od letní/zimní změny času.Tak to je přesnost parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vagif Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 A co myslíte o značce Romanson? Nosím je totiž už pár let denně na ruce, celkem spokojený. Ale na skle už mám dost škrábanců... to jsem nečekal vůbec. Dostal jsem je jako darek a předpokládal že jsou kvalitní. Nejsem velký znalec hodinek ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Normální čínská hodinka s minerálnim sklem, no. Můžeš si to sklo někde zkusit nechat přeleštit.. nebo si kup diamantovou pastu a zkus to přešmrdlat sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 No spíš čínská hrůza :-) Ale přeleštit to pujde, nebo mozna za par korun vymenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vagif Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 No spíš čínská hrůza :-) Ale přeleštit to pujde, nebo mozna za par korun vymenit.Proč hruza? Zkusím to teda vyleštít sám, ale pokud nepujde, tak asi radší vyměním. Pokud to stojí je "pár korun" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tohle si někde zazazáložkuj a jestli tu na fóru budeš i za rok, přečti si to. A co myslíte o značce Romanson? Nosím je totiž už pár let denně na ruce, celkem spokojený. Ale na skle už mám dost škrábanců... to jsem nečekal vůbec. Dostal jsem je jako darek a předpokládal že jsou kvalitní. Nejsem velký znalec hodinek ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 určitě...http://www.grand-seiko.com/collection/quartz.php** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 ...ogaři, je Seiko kalibr 7c46 i v jiných modelech než tuňácích? Na ty nemám zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ale máš. Dyť to nejsou velké hodinky - myslím tím ty hodinky, co si na tuňáky hrajou, přitom jim schází safír a přebývá dýnko a nožky Ale že by bylo o co stát (strojek), mi nepřijde. Prostě servisovatelný kvarc. Nic víc, nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Proč hruza?Kluci chtějí říct, že se to nepočítá jako hodinky. Pročti celé fórum a příjdeš na to. Anebo si ušetři čas a rovnou si kup Rolexky ať máš navždycky (ty, děti, děti tvých dětí..) klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) ...ogaři, je Seiko kalibr 7c46 i v jiných modelech než tuňácích? Na ty nemám zápěstí.....už jsem to našel, jsou: Seiko 7C43 7010 Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Ale máš. Dyť to nejsou velké hodinky - myslím tím ty hodinky, co si na tuňáky hrajou, přitom jim schází safír a přebývá dýnko a nožky Ale že by bylo o co stát (strojek), mi nepřijde. Prostě servisovatelný kvarc. Nic víc, nic míň....no, já popelník na ruku nechci. Potřebuji něco do dílny...co nezničím. Mechaniky to být nemůžou, to už jsem zkusil, digi mám a tak budu hledat 7c43 7010. Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 ....už jsem to našel, jsou: Seiko 7C43 7010 Přesně tak, hlavní rozdíl mezi nimi je ve velikosti - strojek 7c43 je menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Zajímal by mě rozdíl mezi 7C46 v tuňácích a 7N36 v sawtooth. Nikde jsem to nenašel. Dík. Edit: oprava čísla kalibru. Dnes nemám svůj den Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Zajímal by mě rozdíl mezi 7C46 v tuňácích a 7N36 v sawtooth. Nikde jsem to nenašel. Dík. Edit: oprava čísla kalibru. Dnes nemám svůj den 7N36 je na rozdíl od 7C46 malý a škaredý, takže je jedině dobře, že na něj není vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se