Luky Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Take se musim pochlubit svym novym prirustkem Orient Star ktere jsem kupoval od Viktora (foto je vypujcene take od Viktora)
safi Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Take se musim pochlubit svym novym prirustkem Orient Star ktere jsem kupoval od Viktora (foto je vypujcene take od Viktora) Moc krásné. A dobrá volba za tu cenu k tomu. Velmi pškně zdobený kalibr, slušná přesnost, pouze ta absence natahování trošku zamrzí. Ale jinak super volba! Nechceš napsat krátkou recenzi?
Luky Odesláno 10. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Moc krásné. A dobrá volba za tu cenu k tomu. Velmi pškně zdobený kalibr, slušná přesnost, pouze ta absence natahování trošku zamrzí. Ale jinak super volba! Nechceš napsat krátkou recenzi? Diky Safi.Take si myslim,ze to byla dobra volba.Kdyz jsem je vybalil z krabice,tak jsem opravdu ziral jak pekne a ciste jsou zpracovane taktez i kovovy tah je velmi dobre opracovan velmi prijemne se s hodinkami nosi,presnost jsem zatim nemeril , ale vypada to, ze jsou velice presne.Mam z nich velkou radost.
afrikab Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Ne nadarmo se jedny podobne Orienty snazim mistnimu novackovi vnutit. Porad by jen hodinky s ETAou;)
ramon Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Mohl bys prozradit po jak dlouhé době nošení jsou ty hodinky podle ukazatele plně natažené?
Luky Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Mohl bys prozradit po jak dlouhé době nošení jsou ty hodinky podle ukazatele plně natažené? No tak ja uz je mam 14dni a jeste se mi je nepodarilo natahnout uplne, ale pouze do poloviny asi se malo pohybuji jinak jsou to opravdu super hodinky.
mat Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 K Vánocům na mne čekají ve skříni tyhle http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...hlight=wz0121fd zatím se na ně chodím koukat. Nevím jestli to vydržím. V reálu vypadjí o 200 % líp. Během dvou minut jsem je pohybem ruky natočil na 40h.
B.F.G. Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Tento model OrientStar je IMHO nejhezčí který jsem kdy viděl, nejlépe právě v kombinaci z koženým řemínkem. Evokuje u mě klasiku z 50-60tých let.
Návštěvník Snow Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 K Vánocům na mne čekají ve skříni tyhle http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...hlight=wz0121fd zatím se na ně chodím koukat. Nevím jestli to vydržím. V reálu vypadjí o 200 % líp. Během dvou minut jsem je pohybem ruky natočil na 40h. Jsou skvělé, za kolik ?
Radimk Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 K Vánocům na mne čekají ve skříni tyhle http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...hlight=wz0121fd zatím se na ně chodím koukat. Nevím jestli to vydržím. V reálu vypadjí o 200 % líp. Během dvou minut jsem je pohybem ruky natočil na 40h. Mám je a můžu pochválit... Přijdou mi pěknější, než ta s ukazatelem nátahu na "12". perfektně nositelné, možná trochu malé, ale za ty penízky dobrá volba..
mat Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Jsou skvělé, za kolik ? koupeno zde, ale za 258 včetně poštovného, za tři dny byly doma, celnici a DPH se vyhnuly obloukem:-) http://cgi.ebay.com/ORIENT-STAR-MENS-AUTOM...VQQcmdZViewItem velikostně mi připadají akorát, srovnávám s orange monster a aviator chronograf III, které nosím, a rozhodně nevypadají menší. Fakt se na Vánoce těším. Pak se je pokusím nafotit tak, aby vynikly jejich přednosti. Např. oficiální katalog Orient jim dává dost na p..el.
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 (upraveno) koupeno zde, ale za 258 včetně poštovného, za tři dny byly doma, celnici a DPH se vyhnuly obloukem:-) http://cgi.ebay.com/ORIENT-STAR-MENS-AUTOM...VQQcmdZViewItem velikostně mi připadají akorát, srovnávám s orange monster a aviator chronograf III, které nosím, a rozhodně nevypadají menší. Fakt se na Vánoce těším. Pak se je pokusím nafotit tak, aby vynikly jejich přednosti. Např. oficiální katalog Orient jim dává dost na p..el. jsou úžasný ..... mám dost velké cukání edit:ten šroubek na rotoru mě trochu děsí Upraveno 21. listopadu 2007 uživatelem YPO
Viktor Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 edit:ten šroubek na rotoru mě trochu děsí Co tenhle, taky děsí ?
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 (upraveno) Co tenhle, taky děsí ? ten mě neděsí ..... upřimně - vypadá to podivně ..... musím se podívat do Fortis - možná to tam je taky je: Upraveno 21. listopadu 2007 uživatelem YPO
Radimk Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Neřeš to... to je klasika mechanika
jovani Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 ja som si kupil tieto : WZ0011EJ
Luky Odesláno 21. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 ja som si kupil tieto : WZ0011EJ A co jsi s nimi spokojen? Ja mam ty prvni na fotce kterou jsem vkladal a maximalni spokojenost za ty penize si nemohu stezovat.
jovani Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 este par foto hodiniek ORIENT STAR
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se