JanNovakJan Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Je to tak, já tolik odolnost asi ani nepotřebuju. Do bazenu jsem hodinky vždycky sundával (nikdy jsem neměl potápky) a když jsme stavěli, tak jsem je taky neměl. Monstry bych se nebál si nechat. Štejny jsou kopírka, ale našel jsem i další a lepší (horší) - Orient 2ER00001B, něco od Invicty a viděl jsem i Citizeny (netušil jsem, že dělají automaty). No a tyhle štajni http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-Titanium-500-Premium,974.html už taková kopírka podle mně nejsou, já zase takovej znalec nejsem a kdybych se to někde nedočetl tak by mně to asi ani nenapadlo Uvedené Orienty už snad ani nejsou k mání (nové). Invicta, to si přečti ve zdejší diskuzi. A Citizen automaty samozřejmě dělá a jeho strojky Miyota jsou jedny z nejrozšířenějších na světě. Toto nevědět = ostuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 S tou lumi bych uplne nesouhlasil. Ano,steiny se seikama srovnavat uplne nelze,ale ani u jednech co jsem mel jsem nemel problem cas precist celou noc,bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ggrand:7S26 se mi kreklapela od pul 12 do ctvrt na1 coz je podle me OK. Od desiti to uz je i na me vcelku dost... Jenicek:Ten Soprod v 500 je v podstate Seiko kalibrNesmysl. 7Sxx , pokud to má den i datum, se překlápí 4 až 5 hodin. Teď jsem to zkoušel na stargejtech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Ty premium teda etu nemají, a to nemyslím vysavač, mají Soprod. Ale tomuhle já skutečně nerozumím.. je v tom rozdíl?O tom Soprodu se traduje, že konstrukčně vychází ze Seiko 4L25, což je strojek, kterej Seiko cpalo do hodinek vyšší řady Credor. Ty strojky jsou si bezesporu podobný, oficiálně to nikdy nikdo nepotvrdil, ale konstrukční původ u Seika je pravděpodobnej. V praxi rozdíl oproti klasický Etě 2824 nejspíš nezaznamenáš, parametry budou podobný, je to spíš taková specialita pro fajnšmekry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Dobrá přesnost je blud u 4r36. Já si stěžovat určitě nemůžu, ať už kancldajving nebo aktivita (běh, plavání), pořád jsem někde u +7s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jenicku a neuvazoval jsi o Sumech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Nesmysl. 7Sxx , pokud to má den i datum, se překlápí 4 až 5 hodin. Teď jsem to zkoušel na stargejtech. Hmm je to už nějaký pátek co jsem měl SKX, ale kdyby mi začalo datum preklápět o pů desátý, tak bych si toho asi všim i já... Co se přesnosti týče tak mi 7sXX šla podobně přesně jako GS kalibr 8L35 (+- 2s/den), otázka jak by se ten levnej kalibr choval po 5 letech provozu, tak dlouho jsem s nima nevydržel... Chronometr v Omegách mi chodí méně přesně i když ETA je bezesporu kvalitnější strojek jak 7SXX. Ale o přesnosti to fakt není, aspon u mě ne, stejně tak překlápění data... Upraveno 11. března 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jenicku a neuvazoval jsi o Sumech? dobrý nápad, jistě více univerzály než Monstra a moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Myslíš seika suma? (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45461-seiko-prospex-sbdc001-sumo/) Jasně že uvažoval, už jsem koukal i po orientech Jenicku a neuvazoval jsi o Sumech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Nebo nové Želvy? je tu o nich dlooouhé vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89576-seiko-nova-legenda/page-55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Co to mají můjtytondokolenatej probůch za tah? :-) Upraveno 11. března 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Vidíš to, na to jsem se nezaměřil...to nebude origo No aspoň je vidět, co všechno se se Seikama dá dělat a že né vždy to je dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Tak jsem zatím objednal černý monstry a uvidí se. Ony se stejně unosí, v létě chodíme s dětma k vodě a tam se dějou věci. Steiny si koupím taky ale zatím nejsou na skladě (chronoshop) a bůh ví kdy budou a já potřebuju novou hračku, takže tak. Moc díky. Mimochodem skywatches com sg je ok...? Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Takže podle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63186-skywatchescomsg/ by to mělo být spolehlivé. Za black monster 190 USD vč. dopravy. Ještě počítám s dph, ale to nebude moc. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Tak lidi v tom vlákně o skywatches píší, že nepkatili ani clo ani dph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Uvidíme, podle všeho by to mělo za 7-14 dní být tady, hned pak dám vědět. Těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 dej určitě vědět, jak vše probíhalo a hlavně to clo a dph. Taky se chystám něco objednat na skywatches, tak by mi to pomohlo, ale já asi budu muset někoho sehnat jestli by mi to tam neobjednal, páč neumí anglicky a ani nemám paypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Jak Ti zde pisali kolegove, ty hodinky se doplnuji a kazde jsou uplne jine.Ty steiny pusobi drahsim dojmem, take stoji vice. Monstra jsou zvlastni kukacky a kazdemu nesednou. Ja mam oboje a ani 1 bych neprodal, je to spravne duo. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 14. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Takže abych to tady nějak posunul. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si objednal oboje. Monstry jdou ze skywatches (zatím tu nejsou) a steiny ze slovenska, jeden zdejší kolega je aktuálně prodává, tak jsem se s ním domluvil (taky tu ještě nejsou). Nemůžu se dočkat a je mi jasný, že třeba ty monstry tu budou tak za 2-3 týdny, zase se to zasekne na celnici na dlooouhý tejdny, už se mi to párkrát stalo. Takže tak :-) Upraveno 14. března 2016 uživatelem Jeníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Takže abych to tady nějak posunul. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si objednal oboje. Monstry jdou ze skywatches (zatím tu nejsou) a steiny ze slovenska, jeden zdejší kolega je aktuálně prodává, tak jsem se s ním domluvil (taky tu ještě nejsou). Nemůžu se dočkat a je mi jasný, že třeba ty monstry tu budou tak za 2-3 týdny, zase se to zasekne na celnici na dlooouhý tejdny, už se mi to párkrát stalo. Takže tak :-)Dobra volba, jake steiny si nakonec vzal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se