Mitak Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tag Heuer chystá na rok 2017 znovuzrození modelu Autavia. Tato akce se bude jmenovat Autavia Cup a fanoušci budou moct vybrat, který ze šestnácti modelů první generace Autavií ze šedesátých let se bude vyrábět. Více info zde:https://monochrome-watches.com/tag-heuer-reintroduce-autavia-2017-youll-able-vote-choose-model-will-reissued-autavia-cup/ A zde:http://autaviacup.com Osobně se mi líbí víc Autavie ze sedmdesátých let, ale proč ne, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Vyborny napad od Hujerov. Sami si navrhneme, co od nich potom kupime. )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Sám jedny ze 60. let vlastním a je to paráda. Tady bych volil kombinaci first exec. dial tricompax, first exec. hands a pandy, tj. na obrázku dole druhé zprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Sakra,hned bych si vybral. Jelikoz nejsem jazykove vybaven,je tam zminka o cene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Sakra,hned bych si vybral. Jelikoz nejsem jazykove vybaven,je tam zminka o cene?Zatial nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Doufám, že to nebude více jak 6000 usd, to bych byl nadšen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Zatial nieDik,stejne si to necham prelozit cele- zajima me,co tam bude za strojek,kdy to presne planujou,kolik ks,...... A tady bych vypadal jako blb,kdyz se budu furt ptat :-). Nebo spis uz vypadam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Sám jedny ze 60. let vlastním a je to paráda. Tady bych volil kombinaci first exec. dial tricompax, first exec. hands a pandy, tj. na obrázku dole druhé zprava. Nejsou ručky 2nd exec?Sám nevím který, na první dobrou preferuju šípový ručky. A pak nevím, tricompax, bicompax, bílá černá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 jo jsou, dík, ted na to koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Snaha se ceni, ale kouzlo originálů nemají šanci napodobit ani se k němu přiblížit. Já bych do remaků nešel. Přijde mi to, že hodinářské firmy už občas neví, jak dál, at tak se vrací do minulosti. A netýká se to jen Tag Heueru. Navíc, Tah Heuer není Heuer. Pro mě radši odrbané Vicerojky než nablýskané remaky. Můj názor. EDIT: pravopis Upraveno 10. března 2016 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tak já v tomhle zase vidím fajn příležitost se k podobným kráskám dostat. Samozřejmě, že originál nic nenahradí, ale pořád lepší toto než většina nynejší produkce TH. Třeba reinkarnace klasických Monac se mi líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) mne se stejne nejvic libi tyto :-) Upraveno 10. března 2016 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tak to byla rychlost:) Užívej si je! Jsou fakt krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Mně tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tak co tady kdo řešíte? NAŠE originál autávky nic nahradit nemůže. Nějak si ani nedokážu přesatavit autávie s logem na číselníku "Tag Heuer". Už samotné logo "Heuer" ve svojí (podle mě) nádherné grafické podobě je prostě něco, co hodinky posunuje do jiné kategorie a nedá se nahradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tak co tady kdo řešíte? NAŠE originál autávky nic nahradit nemůže. Nějak si ani nedokážu přesatavit autávie s logem na číselníku "Tag Heuer". Už samotné logo "Heuer" ve svojí (podle mě) nádherné grafické podobě je prostě něco, co hodinky posunuje do jiné kategorie a nedá se nahradit.tam logo TAG nebude, nedávají ho ani na butikovy limitky. Bude hodně záležet na ceně, zatím se mi to líbi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Já to vítám, protože k některým originálům se prostě nikdy nedostanu (sportku nehraju ). A logo bude doufám jen Heuer, sami v Tagu asi vědí, že TAG je debilní název. Hlavně v Německu, že.Bude hodně záležet na provedení a samozřejmě ceně. Což u tohoto se obávám nepříjemného překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Logo tam stoprocentně bude jenom Heuerácký, to by pak s remakem nemělo nic společnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ta cena bude asi neprijemne prekvapko,ale chci se alespon chvili opajet tim,ze si je budu moct koupit. Na original asi nedosahnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tak i remaky Monaco měly logo "Tag Heuer", ale necháme se překvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se