Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jdi si svou cestou chlape, ja bych ten hnedej remen nemenil :) , uz se tesim na recenzi.

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já ti je nezákazal, ale u tebe je to jen náhrada za SMP, pokud ti nevadí že na tom ztratíš nějaký peníze a na čas je chceš proč ne, měl jsem v ruce ty 38 a jsou to skvěle udělaný hodinky. A kvalitu provedení můžu potvrdit i podle Squarů.

Však já vím, ode mě to bylo vážně jen takové malé popíchnutí :) Samozřejmě máš pravdu, že náhrada by to bylo, ostatně za náhradu můžu považovat prakticky cokoliv, protože moc dobře vím, kde chci skončit...no uvidím co bude.

Každopádně tobě k novému kousku gratuluji, líbí se mi ta tvá rozmanitost, to že zkoušíš všechno možné a i netradiční kousky.

Odesláno

Jeste k tomu napisu na ciferniku. Vim, ze se to tu jiz nekde resilo a ostatne nejen zde. Ale nijak mne to tam nerusi.

A pak k remenum. Jak jsem psal, ten hnedy vypada, podle fotek, mozna lepe nez cerny. Myslim, ze ten mesh jim bude take sedet. Soude podle promo fotek u Warda na strankach bych to bral jako tutovku ;-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dorazil mesh z dálného východu, a podle mě to celkem jde :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vypada sakra dobre!! Na tu sponu jsem take zvedavy.

Odesláno

Ten mesh je super ...luxusný retro look.Veľmi pekné hodinky a za tú cenu, len neviem či by boli aj na väčšiu ruku...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pekny to, nema to chybu.

Odesláno

Tak touto skvělou Zrnovou prací bych svou chlubící sekci uzavřel. Malverny dostaly k meshi více než důstojnou alternativu v podobě originálního šedomodrého aligátora, který je posouvá opět do jiného rozměru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...