Přejít na obsah

Co kdybychom zrušili ostatní prodej?

Návštěvník Kamil

Ostatní prodej nehodinkového charakteru  

133 hlasů

1. 1. V inzerátech

• napsat, co vlastně prodávám
    • není potřeba, je mi to jedno
    • zrušit celou sekci

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Já sice hlasoval pro popis v názvu, ale když tady čtu ty argumenty několika (dvou) členů, tak bych to - být Kamilem - zrušil a ani bych se neptal...

Aneb když si prostrčíš hlavu spodem mezi nohama tak vidíš taky rovně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Prischera: Je to zřejmější, ale protože neumím posoudit kolik inzerátů je nutné mazat, nebo jaká je četnost výskytu "špatností", či kolik inzerátů je na první pohled podezřelých (co je Boker, Walther, Ray Ban a podobně snad poznají všichni), tak stejně pořád nevím jestli je to nějaký přínos a ulehčení práce.

ed: A stejně si pořád myslím, že čím víc pravidel, tím víc práce pro vás.

Odkaz ke komentáři

Ano je to jednodušší, Když někdo napíše značku kterou neznám, tak dovnitř musím. Když napíše, že je to nůž, tak to asi nebude skrytý dětský kořárek. Nějak mám pocit, že je celá debata zbytečně hysterická, popis sekci zpřehlední a opravdu, ruku na srdce, je takový problém dopsat těch pár slov? Problém s ne jednoznačným uplatňováním je v tom, že odráží různé zkušenosti modů a zároveň prostě nechceme striktně promazat celou inzertní sekci. TAk nějak doufáme, že se to lidi postupem naučí. Cílem není šikana, ale zpřehlednění v této přídavné sekci chmagu. Je to zřejmější?

Jak jsem již psal v SZ, tohle je argument který absolutně ničí celý koncept pravidla... Tenhle se to naučí protože to smažeme někomu jinému ale jemu to zrovna teď necháme, protože moderátor ví o co jde... wtf...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tak teď se tady začneme hádat, jestli u VW Caddy nebo RayBan ví každý, o co se jedná. A jestli to taždý ví taky u Bokher nebo jak se ten nůž jmenuje? Pro mě další argument ke zrušení celé sekce.

Odkaz ke komentáři

Co je Boker treba ja nevim :) ale tim spis bych na to klikl abych to zjistil... popis veci v nazvu je urcite prakticky ale zily mi to netrhalo i bez nej...sekci ostatni bych nechal, prodal jsem tu treba stereo a koupil zas dalnicni znamku :) a nad nekteryma inzeratama se clovek zase dobre pobavil :)

Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nechat totálně liberální, mazat pouze ilegální věci. Kdo nechce, nemusí tam. Kdo prodává půlku lahve, buduje si vlastní pověst.

Moderátoři se tak vyhnou bojům a zbytečné práci a lidi přestnou přemejšlet o tom, co může a co nemůže používat gentleman (kterých je tu stejně tak dvacet).

Odkaz ke komentáři

Ja som síce ešte nič nekúpil /aj keď by som možno aj kúpil, ale boli to väčšie veci, nevhodné na poslanie poštou/, ani nepredal, ale som za zachovanie. Keď je v názve inzerátu popis o čo ide, je to určite lepšie a ak je to pravidlo, malo by sa dodržiavať -ak niekto poruší, tak kľudne zmazať a nediskutovať o tom zbytočne. Ak sa ten človek nespamätá a cíti urazený, treba ho ignorovať. Argument, že aj iný porušili pravidlá, neobstojí- moderátori asi nie sú schopní zachytiť úplne všetko - ale to neznamená, že mám právo porušovať pravidla aj ja.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Tak teď se tady začneme hádat, jestli u VW Caddy nebo RayBan ví každý, o co se jedná. A jestli to taždý ví taky u Bokher nebo jak se ten nůž jmenuje? Pro mě další argument ke zrušení celé sekce.

Tak k cemu ta anketa, když její výsledek stejne nebude mit vliv na Tvé rozhodnuti. .. :-))
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tak k cemu ta anketa, když její výsledek stejne nebude mit vliv na Tvé rozhodnuti. .. :-))

Ale bude, zatím se ke mně nikdo v hlasování nepřidal. :)

EDIT: Když se na to podívám z osobního hlediska, je mi to asi jedno, ať si tam každý napíše co chce, je to jeho vizitka. Z hlediska moderátora, který musí občas kontrolovat prodeje (s pravidlem nebo ne) a vlastně celé fórum je lepší, když tam bude popis a vyhovuje to i většině členů, zdá se. No a z hlediska admina bych to celé smazal a bude klid. :D

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že long prohlásil že jsem "práskal" a m.n. že jsem měl potřebu někoho stáhnout s sebou, zveřejňuji znění uvedených zpráv.
Pokud byl někomu "kvůli mně" smazán inzerát, mrzí mě to.

m8jr4n.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Lidi neblaznete. Pokud někdo klikne na něco, co neví co je, no tak mu to zabere minutu, no a co. ... to jako argument nechápu

Rozumím tomu ze tam Mód musí lézt, aby z toho nebyl mimibazar, ale to asi ani popis nevyresi.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...