Trebus Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Ahoj všem, narazil jsem na článek, který shrnuje všechny novinky Fortisu na Baselwordu.Podle mě je to hodně dobré, všechny kousky se mi líbí :-)www.fratellowatches.com/fortis-baselworld-2016-the-novelties
Majk1 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Ta Aeromaster steel vypadaj moc dobře
horal Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Fortis Flieger Professional /Flieger Pro Model 704.21.11- pěkný cifr- konečně nositelné puzdro- zjímavá korunkaJen tak dál. videorecenze:https://www.youtube.com/watch?v=FySJRZGa1kY Upraveno 21. března 2016 uživatelem horal
Kid_A Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 (upraveno) ty klasicky fliegry jsou moc pekny. Upraveno 21. března 2016 uživatelem Kid_A
synek Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Přátelé, dneska jsem měl v ruce Fliegry Pro ( byl jsem rozhodnut, že si je koupím), ale dosti mě zklamaly.pouzdro - 41 mm na mé ruce malé a to mám obvod zápěstí jen 18,5 cmcifr - na fotce vypadají úžasně, ale když jsem je viděl, tak indedy, čísla i ručičky jsou titěrnékorunka - souhlasím s horalem, že je zajimavá
People Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Od fortisu si tento rok slubujem vela. Snad to nebude zas pruser.
libor2002 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 (upraveno) Aeromaster Professional Pilot Classic Pilot Classic Datum Pilot Classic Second Pilot Classic Chronograph Cockpit Chronograph Cockpit One Chronograph Cockpit Two Chronograph Stratoliner Stratoliner Steel am Stratoliner Steel pm Stratoliner Ceramic am Stratoliner Parabola Limited Edition Stratoliner All Black Limited Edition Shoreliner Shoreliner Vik Beach a.m. Shoreliner Vik Beach pm Shoreliner Lighthouse Shoreliner Champagne Beach Diver Black Spacematic zdroj: http://www.fortis-swiss.com/en/new-releases/ Upraveno 25. března 2017 uživatelem libor2002
Návštěvník YPO Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 proč je na hodinkách který se menujou Pilot Classic korunka jak u hodinek do divadla nechápu .... jinak je to stejná vodrhovačka jako každej rok .... bez nápadu
McStinger Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Domnievam sa, že u Fortisu je lepšie, ak s novými nápadmi moc neprichádzajú. Ich klasika je fajn. Ale Shoreliner je prezvláštny počin. Má to nebodaj nejaké korene, či to je nová vec, produkt zúfalej nočnej mory?
Kid_A Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 stratoliner je peknej. i novej spacematic. souhlasim, ze fortis nedivoci a nic nekazi....
People Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Shoreliner sa mi paci. Pilot maju klasicke puzdro s tymi retard nozickami alebo je to nove puzdro?
georgejv Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 No já nevím. Sice jsou to jen počítačové kresby a věřím, že u Fortisu to v reálu bude lepší, každopádně předchozí verze Stratolineru byla mnohem hezčí a zajímavější. Uvidíme. Jaem zvědav na live photos.
bandicoot Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Je tam tředa pár zběsilostí... překonanej triple date, ypem znmiňovaná korunka, šipka na pilot classic datum na trojce. V podstatě se mi líběj jen ocelový spacematiky, kdyby měly o fous menší číslice...
pebe Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 tak šipka je u Fortisu klasika, ukazuje kterým směrem otáčet korunkou na změnu data, Divery mají šipky dvě, datum směrem nahoru a den v týdnu směrem dolu
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Zkousel jsem je nazivo a musim rict, ze mi velikost korunky zacina delat starosti, tlaci. Velikosti pouzdra vetsinou dobry, ale ta korunka a datumovka z vice cisel? Nic pro me oci a ruce.
Harwey Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Nie je to z Baselu, je to ale novinka.https://www.fortis-swiss.com/en/prepare-for-mars/
FilipVrobel Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Ten model Shoreliner mi nějak nesedne
mirek889 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Tak všichni odhalili nové modely a Fortis nic...ví někdo něco?https://www.fortis-swiss.com/new2019
Frantik Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Fortis zkrachoval ne? Tak se asi čeká, až to nekdo koupi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se