Přejít na obsah

Atelier Jeronimo - fotografie hodinek

Jeronimo

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

prečítal som dnes toto vlákno a naozaj je to super robota, klobúk dole, normálne by som ani neveril, že sa to dá vrátiť do takého stavu. Má to, ale jednu chybu, že keby mi prišli takéto hodinky nazad, tak by som už na ne pozeral asi iba do vitríny. Ešte raz super robota a hlavne asi trpezlivosť, nie som si istý, či by som pri tom vydržal sedieť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Milý Jeronimo,

stejně jako ostatní kolegové jsem i já nadšen z výsledků tvé skvělé práce. Přesto prosbička: nebyl by čas na onu základní poradnu, slibovanou kdesi na začátku tohoto vlákna, o užívání svaté dvojice houbička na nádobí a cape cod? BTW: jestliže na cape codu píšou, že vyschlá hadřík jde revitalizovat pomocí mineral spirit nebo vegetable oil, co tím kruci myslí?

Dík.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj kluci, protože se mi hromadí zájemci o přelíznutí hodinek, tak už musím veřejně zasáhnout. Řemeslo jde bohužel na hřebík. Vypadá to, že mě chtějí v práci povýšit, což se mě moc nelíbí, protože mi přibude hromada práce a nebo mám nachystanou druhou variantu, že jim do toho hodím vidle a půjdu jinam, kde to s časem nebude stejně o nic lepší. Dodělám pouze to co mám rozjednáno. Kdyby se náhodou situace zlepšila, třeba kdybych skončil na pracáku, tak to dám vědět a rozjedeme to společně ve velkém stylu. :D

Revitalizovat leštící ubrousek cape cod jsem samozřejmě zkoušel a to neúspěšně. Použil jsem WéDéčko, to je takový ten olejíček na všechno a na nic. :) Ubrousek sám o sobě neleští, to dělá právě to medium co vysychá. 

Edit: Díky všem.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Gratuluji k povyseni a jdu plakat do polstare, ze jsem se nerozhybal driv, sakrys

Řemeslo jde bohužel na hřebík. 

Nechtel bys ve volnych chvilkach alespon sepsat nejaky navod/doporuceni/zkusenosti/postrehy pro blbi jako ja, co jsi to chtej (ted uz musej) udelat samodomo? :-)

Odkaz ke komentáři

Gratuluji k povyseni a jdu plakat do polstare, ze jsem se nerozhybal driv, sakrys

Nechtel bys ve volnych chvilkach alespon sepsat nejaky navod/doporuceni/zkusenosti/postrehy pro blbi jako ja, co jsi to chtej (ted uz musej) udelat samodomo? :-)

Taky se přimlouvám za vytvoření manuálu... .-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj Jeronimo, ahoj všem, tohle vlákno jsem objevil dneska (jsem na fóru chvilku) a trávim nad nim cely sobotní odpoledne. Je neuvěřitelný, co umíš, co jsi schopen udělat. Pohádky (a tohle pohádka proste je) mívaj dobrý konce - a ja se zdešením čtu, ze to musis pověsit na hřebík. Nejsem moc šikovnej a nemyslím si, ze bych kdy dosáhnul takových výsledku jako Ty, ale moc rad bych zkusil aspoň neco. Přidávám se k těm, kteří Te prosí o manuál a ke všem těm díkům za Tvoje povídání a hlavně za ty super fotky. Bylo to nádherný čtení a prohlížení. Díky moc.

Odkaz ke komentáři

To si děláš pr...? Já tě kopnu pod koleno!

Doma připravená krabička, že tě zase o něco poprosím a teď totok tutok...

Ach jo, jdu nakoupit stroje, opráším své dávno zapomenuté řemeslo a budu smutně koukat, jak mi to nepůjde :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...