AndyAaron Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Hrisna myslenka, ty bondovky jsou snad hezci bez lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Že jo. Vypadají víc cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Sakra,ty ses carodej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Jen mi to dlouho trvá, ale dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 S cerstvou zkusenosti s prebrousenim buzna tahu u ofiko servisu,musim vyseknout zase poklonu...Jardo,tvoje prace se jim hrave vyrovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Popravdě jsem ještě neměl možnost srovnání s prací ofi servisu. Vážně moc díky za takovou informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 A ještě nějaká spona od Omegy. Před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Palec hore Kuzelnik Jeronimo :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Díky kluci. Původní stav poslední spony bych hodnotil jako horší průměr. Udělal jsem co šlo. Pár drobností zůstalo vidět vzhledem k tomu abych zachoval správnou čitelnost gravírovaného nápisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Jako obvykle, smekám. Strašně dobře se na to dívá, jak je na začátku něco doškrabanýho a nakonci je to jak nový.Krásná práce. Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 prečítal som dnes toto vlákno a naozaj je to super robota, klobúk dole, normálne by som ani neveril, že sa to dá vrátiť do takého stavu. Má to, ale jednu chybu, že keby mi prišli takéto hodinky nazad, tak by som už na ne pozeral asi iba do vitríny. Ešte raz super robota a hlavne asi trpezlivosť, nie som si istý, či by som pri tom vydržal sedieť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Milý Jeronimo,stejně jako ostatní kolegové jsem i já nadšen z výsledků tvé skvělé práce. Přesto prosbička: nebyl by čas na onu základní poradnu, slibovanou kdesi na začátku tohoto vlákna, o užívání svaté dvojice houbička na nádobí a cape cod? BTW: jestliže na cape codu píšou, že vyschlá hadřík jde revitalizovat pomocí mineral spirit nebo vegetable oil, co tím kruci myslí?Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 (upraveno) Ahoj kluci, protože se mi hromadí zájemci o přelíznutí hodinek, tak už musím veřejně zasáhnout. Řemeslo jde bohužel na hřebík. Vypadá to, že mě chtějí v práci povýšit, což se mě moc nelíbí, protože mi přibude hromada práce a nebo mám nachystanou druhou variantu, že jim do toho hodím vidle a půjdu jinam, kde to s časem nebude stejně o nic lepší. Dodělám pouze to co mám rozjednáno. Kdyby se náhodou situace zlepšila, třeba kdybych skončil na pracáku, tak to dám vědět a rozjedeme to společně ve velkém stylu. Revitalizovat leštící ubrousek cape cod jsem samozřejmě zkoušel a to neúspěšně. Použil jsem WéDéčko, to je takový ten olejíček na všechno a na nic. Ubrousek sám o sobě neleští, to dělá právě to medium co vysychá. Edit: Díky všem. Upraveno 27. února 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 A nebo se na to vykasli a budes naplno lestic/brousic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Gratuluji k povyseni a jdu plakat do polstare, ze jsem se nerozhybal driv, sakrys Řemeslo jde bohužel na hřebík. Nechtel bys ve volnych chvilkach alespon sepsat nejaky navod/doporuceni/zkusenosti/postrehy pro blbi jako ja, co jsi to chtej (ted uz musej) udelat samodomo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Gratuluji k povyseni a jdu plakat do polstare, ze jsem se nerozhybal driv, sakrys Nechtel bys ve volnych chvilkach alespon sepsat nejaky navod/doporuceni/zkusenosti/postrehy pro blbi jako ja, co jsi to chtej (ted uz musej) udelat samodomo? :-) Taky se přimlouvám za vytvoření manuálu... .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Ahoj Jeronimo, ahoj všem, tohle vlákno jsem objevil dneska (jsem na fóru chvilku) a trávim nad nim cely sobotní odpoledne. Je neuvěřitelný, co umíš, co jsi schopen udělat. Pohádky (a tohle pohádka proste je) mívaj dobrý konce - a ja se zdešením čtu, ze to musis pověsit na hřebík. Nejsem moc šikovnej a nemyslím si, ze bych kdy dosáhnul takových výsledku jako Ty, ale moc rad bych zkusil aspoň neco. Přidávám se k těm, kteří Te prosí o manuál a ke všem těm díkům za Tvoje povídání a hlavně za ty super fotky. Bylo to nádherný čtení a prohlížení. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 To si děláš pr...? Já tě kopnu pod koleno!Doma připravená krabička, že tě zase o něco poprosím a teď totok tutok...Ach jo, jdu nakoupit stroje, opráším své dávno zapomenuté řemeslo a budu smutně koukat, jak mi to nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se